HOROSCOP: Zodiile care vor suferi mult în această toamnă

Toamna a inceput deja cu o serie de probleme pentru cativa dintre nativi. Viata a luat o turnura neasteptata, ceea ce i-a surprins. Din nefericire, lucrurile nu vor sta tocmai bine nici in urmatoarele luni. Ghinionul va fi la tot pasul in cazul urmatoarelor zodii.

07 sept. 2017, 08:55
HOROSCOP: Zodiile care vor suferi mult în această toamnă
Berbec

Nu e deloc liniste pe niciun plan in viata ta. Simti ca totul iti scapa de sub control si nu mai razbesti sub niciun chip sa repui lucrurile pe un fagas normal. Proiectele de la munca sunt date peste cap si parca tot ceea ce ai cladit in lunile anterioare se duce de rapa. In viata personala apar discutii din nimicuri si nu iti explici cum de relatia care parea ca merge perfect acum e pe punctul de a se destrama. Nu iti pierde increderea, caci lucrurile se vor redresa spre sfarsitul intervalului.

Fecioara

Toamna aduce multi ghinion si in cazul tau. Intervalul a inceput perfect, insa in curand lucrurile nu vor mai fi la fel de bune ca pana acum. La serviciu, o persoana care pare ca te invidiaza te provoaca, iti pune bete in roate, astfel incat sa te decredibilizeze in fata sefilor. Din pacate, esti cam cu mainile legate. Se anunta certuri in cuplu si probleme financiare. Este posibil sa fii tradata inclusiv de prieteni pe care ii credeai apropiati.

Scorpion

Incepi toamna cu o gripa severa, care se va intinde pe saptamani bune. Din cauza ei vei rata o serie de oportunitati care nu se vor mai intoarce. Ai parte de mult stres, esti nevoita sa refaci unele documente fara de care nu poti merge mai departe intr-un proces. E multa birocratie, iar asta te da peste cap. Toamna aduce provocari si situatii neplacute si vei fi nevoita sa inveti sa iti asculti instinctele ca sa le poti depasi. In dragoste, vei trai o serie de dezamagiri.