HOROSCOP: Zodiile cu noroc la bani în luna august. Suişuri şi coborâşuri pe plan financiar

HOROSCOP AUGUST: În timp ce unii nativi se relaxează deja în vacanțe, alții încă își mai strâng bani sau fie nu sunt mulțumiți pe deplin de cât au câștigat până acum. Cu Uranus și Mercur retrograde, luna august este plină de suișuri și coborâșuri pe plan financiar.

03 aug. 2017, 08:31
HOROSCOP: Zodiile cu noroc la bani în luna august. Suişuri şi coborâşuri pe plan financiar

Berbec

Ai plecat în vacanță cu prietenii și ai de gând să cheltuiești tot ce ai strâns în ultimele luni de muncă. Nu spune nimeni că nu e bine să te distrezi, însă ar trebui să ții cont și de cheltuielile neprevăzute la întoarcerea acasă.

Taur

Încă nu îți stă gândul la vacanță, ci la cum să câștigi mai mulți bani. Abia prin toamnă e posibil să te relaxezi într-o destinație îndepărtată, însă asta depinde și de ceea ce își dorește partenerul tău. Până atunci, te vei axa pe profesie și vei munci din greu să culegi roadele.

Gemeni

Te plângi că nu îți mai ajung banii sau că i-ai pierdut pe toți. Fie i-ai investit într-o afacere care nu a mers sau i-ai pierdut la jocurile de noroc, cert este că lipsa lor te afectează și pe celelalte planuri. Te poți certa cu partenerul sau cu familia iar toată vacanța pare a fi compromisă

 

Află ce se întâmplă cu finanțele celorlalte zodii  în august pe clickpentrufemei.ro.


loading...