Horoscop 16-22 martie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

16 mart. 2015, 04:26
Horoscop 16-22 martie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

PEŞTI

Dacă nu eşti angajată într-o relaţie, săptămâna aceasta vei face mare vâlvă printre bărbaţii din jurul tău. Şarmul tău nu poate trece neobservat şi poţi cuceri aproape pe oricine dacă îţi propui acest lucru!

Ai toate şansele ca în această perioadă să evoluezi în carieră, şi implicit banii să fie puţin mai mulţi. Tot ce trebuie să faci este să ai mai mult curaj şi să îţi expui ideile, dar la fel de bine şi pretenţiile.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă cu siguranţă nu stai prea bine la capitolul încredere în sine. Încearcă să schimbi ceva la tine, fie la aspectul fizic, fie la atitudine!

BERBEC

Chiar dacă vei vrea să pari dură în faţa partenerului de viaţă, va fi imposibil să îţi ascunzi sentimentele în această săptămână. În adâncul sufletului tău suferi mai mult decât arăţi să se vadă, iar acest lucru trebuie să îl afle şi el!

Vei avea multe idei bune în această perioadă, şi ar trebui mai mult valorificate. Ai toate şansele să fii remarcată exact de cine trebuie, iar de la acest lucru până la a câştiga mai mulţi bani nu mai este decât un pas.

Este foarte important ca în această săptămână să te odihneşti şi să încerci să îţi recapeţi energia pe care o aveai cândva. Adoptă un stil de viaţă mai sănătos şi fă mai mult sport, te ajută atât la exterior, cât şi la interior.

TAUR

Te vei simţi agasată de admiratorii tăi în această perioadă, fie că ai o relaţie, fie că eşti singură. Încearcă să nu dai nimănui speranţe şi să îţi calculezi mai bine mutările, chiar dacă asta presupune să ai un stres în plus.

Este o perioadă bună pentru investiţii calculate, aşa că acţionează cu mai mult curaj. Tot ce trebuie să faci înainte este să te informezi bine şi să afli pe care dintre colegii de birou te poţi baza în situaţii mai dificile!

Vei fi destul de agitată în această săptămână, de aceea ar fi indicat să te controlezi şi să trăieşti în echilibru. Dacă te precipiţi nu vei rezolva mai multe lucruri, ci din contră mai rău vei înrăutăţi situaţia. Nu ignora micile dureri de cap, pot anunşa ceva!

GEMENI

Eşti pusă pe distracţie săptămâna aceasta, indiferent dacă ai un iubit sau nu. Dacă eşti angajată într-o relaţie care nu te mai satisface, e posibil să descoperi că poţi trăi mult mai frumos dacă ai ieşi din ea. Eşti tentată să iei decizii majore!

Ai toate şansele ca în această săptămână să avansezi în carieră, chiar dacă pentru moment doar la nivel verbal. Nu fi nerăbdătoare şi aşteaptă cuminte să ţi se mărească salariul, dacă insişti e posibil să pierzi tot.

Ai grijă cu sileuta în această perioadă, altfel rişti să acumulezi kilograme nedorite în plus. Nu ar strica o dietă strictă, iar sportul nu ar trebui să lipsească odată cu venirea primăverii.

Citeşte mai mult pe eva.ro