Horoscopul 16-22 februarie 2015: Bani, carieră, sănătate, dragoste

Horoscopul saptamanii 16-22 februarie 2015: Află ce ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta. 

14 feb. 2015, 21:25
Horoscopul 16-22 februarie 2015: Bani, carieră, sănătate, dragoste

BERBEC 21.03-20.04: Noii prieteni va vor da multe satisfactii. Acestia vor fi probabil mult mai diferiti fata de cei pe care ii aveti de obicei. S-ar putea chiar sa va simtiti mult mai tineri. Oricum, trairile le considerati interesante. Fiti deschisi si pregatiti sa actionati rapid in cazul in care cineva are o idee buna de pus in practica.

TAUR 21.04-21.05: Conversatiile neprevazute cu persoane autoritare ar putea lua brusc o cu totul alta directie. Si se pare ca aceasta va fi benefica, deschizând pentru dumneavoastra noi cai spre afirmare. Fiti cu ochii in patru la observatiile sefilor, ale parintilor sau ale profesorilor, deoarece puteti beneficia pe viitor de ele.

GEMENI 22.05-21.06: Actionati rapid atunci când se iveste oportunitatea unei calatorii. Oportunitati neasteptate legate de publicitate, mass-media, invatamânt superior sau medicina s-ar putea materializa curând. In niciun caz nu va doriti sa dati cu piciorul unei ocazii ca aceasta. Fiti pregatiti!

RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamâna, desi oportunitatile neasteptate vin spre dumneavoastra, financiar sunteti legati de câstigurile, de averea sau resursele altcuiva. Surpriza vine totusi de la o ruda indeparata – o mostenire sau ceva legat de impozite, litigii de creanta, asigurari.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza sa parcurgeti o saptamâna fascinanta, deoarece veti intâlni oameni interesanti si neobisnuiti pentru dumneavoastra. Partenerul de viata sau cel mai bun prieten va propune ceva intersant si palpitant. Nu uitati ca va plac senzatiile tari si surprizele, dar sa fie controlate de dumneavoastra. Altfel…

FECIOARA 23.08-22.09: Schimbari rapide si neasteptate legate de locul de munca vor umple zilele acestei saptamâni. Exista o mare posibilitate ca aceste schimbari sa fie legate de computere, electronice sau echipamente high-tech. Aproape sigur veti invata si ceva nou si veti fi chiar incântati sa lucrati si cu echipamente noi.

BALANTA 23.09-22.10: O pasiune brusca pentru cineva mai tânar si mai creativ ar putea sa va obsedeze toate aceste zile. Veti primi o invitatie surpriza la un eveniment social sau veti iesi cu prietenii. Trebuie sa va pregatiti si pentru o scurta vacanta la munte. Cineva din anturajul dumneavoastra va face o propunere de afaceri. Fiti prudenti când luati decizii.

SCORPION 23.10-21.11: Rutina zilnica va este perturbata de o vizita neasteptata ce va aduce vesti despre un membru al familiei. Aveti de gând sa faceti noi schimbari legate de casa. Poate achizitionati noi accesorii cu nuante de primavara sau veti rearanja mobila. Indiferent ce se intâmpla, trebuie sa recunoasteti ca viata se schimba intr-o nuanta pozitiva.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ritmul alert care va este impus va pune putin in miscare, nelasându-va timp sa va mai gânditi la tot felul de nimicuri. Suprinzator, dar evenimentele va stimuleaza si aveti câteva idei inteligente. Mental, vibratiile creative vor fi la cote inalte. In weekend va bucurati de o intâlnire cu cineva drag.

CAPRICORN 22.12-19.01: Incheiati o afacere ce se dovedeste de mare succes financiar. Aceasta poate insemna schimbarea locului de munca sau o marire de salariu. S-ar putea sa vindeti ceva valoros sau sa cumparati ceva important. Oportunitatea va fi scurta, ceea ce inseamna ca nu va permiteti luxul de a va gândi la altceva.

VARSATOR 20.01-18.02: Noi idei si sugestii va inconjoara si planeaza asupra dumneavoastra gândul ca puteti schimba ceva. Nimic nu va fi previzibil. Vor avea loc schimbari bruste, care nu vor fi insa negative. Totul se misca repede si orice se intâmpla va va face placere, deoarece faceti si noi descoperiri.

PESTI 19.02-20.03: Incepeti o noua poveste de dragoste secreta? Sau o expuneti celorlalti pe cea existenta? Iata cam cu ce va ocupati timpul in aceasta saptamâna. Poate ceva care ati tinut ascuns iese la iveala si va ia prin surprindere. Oricum, orice s-ar intâmpla, trebuie sa tineti pasul cu ritmul rapid al evenimentelor!