Horoscopul zilei de 16 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de marti este minunata pentru unii dintre nativii zodiacului si cu adevarat ravasitoare pentru altii, din cauza unor evenimente neasteptate de introspectie.

16 iun. 2015, 05:46
Horoscopul zilei de 16 iunie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 16 iunie

Zi de marti destul de calma pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca nu mai sunt atat de mult solicitati la locul de munca. Nativii acestei zodii isi vor da seama ca ar fi cazul sa profite de momentele de liniste pentru a isi face cateva planuri pentru evolutia profesionala.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 16 iunie

Taurii isi dau seama marti ca persoana iubita este singurul om care ii intelege cu adevarat si care le impartaseste dorintele. Asa ca in urma unei discutii vor ajunge, spre seara, sa faca unele marturisiri in fata acesteia, care le vor ridica o piatra de pe suflet.

Citeşte şi Iată care sunt cele mai inteligente zodii! Te afli printre ele?

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 16 iunie

Zi de marti minunata pentru Gemeni, care se pregatesc intens pentru un interviu care ar putea sa le schimbe viata in bine. Sunt optimisti, energici si si dau seama ca au toate sansele pentru a-si cladi viitorul pe care il doresc.
RAC – horoscopul zilei de marti, 16 iunie
Racii se bucura marti de o veste foarte buna cu privire la starea lor de sanatate. Nativii acestei zodii reusesc sa treaca peste o serie de greutati care i-au cam afectat in ultima vreme, iar acest lucru ii face sa fie foarte multumiti de perspective.

LEU – horoscopul zilei de marti, 16 iunie

Zi de marti minunata pentru nativii din Leu, care reusesc sa se odihneasca si sa isi puna ordine in ganduri. Pe tot parcursul zilei de marti, nativii acestei zodii vor purta dialoguri injterioare care ii vor ajuta sa realizeze ca de fapt au o viata destul de frumoasa.

Vezi şi Horoscop estival: Berbecii pot face un copil, iar Peştii se îmbogăţesc

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 16 iunie

Fecioarele pe de alta parte sufera marti putin din cauza faptului ca persoana iubita se arata destul de putin interesata de viitorul relatiei. Acest lucru ii face pe nativii din Fecioara sa isi puna intrebari cu privire la stabilitatea relatiei.

Continuarea pe Lyla.ro.