Horoscopul 18 aprilie 2014: Luna este în Săgetător, cum afectează fiecare zodie

Horoscopul 18 aprilie 2014: Ce au rezervat astrele pentru vineri, pentru fiecare zodie în parte. 

17 apr. 2014, 14:27
Horoscopul 18 aprilie 2014: Luna este în Săgetător, cum afectează fiecare zodie

BERBEC
Probabil ca vei prefera sa-ti formezi in minte o imagine idilica a atmosferei din familie, alegand sa ramai increzator ca lucrurile se vor aranja de la sine si vei fi lasat sa te desfasori in voie. Nu prea esti dispus sa te conformezi obiceiurilor si, spre disperarea unora, te poti decide sa pornesti la drum. Totusi, ziua e benefica pentru a invata din viata celorlalti.

TAUR
Intalnirea cu rude sau prieteni apropiati iti poate crea un sentiment de bucurie dar, in acelasi timp, poti simti o retinere in a le spune tot ce ai pe suflet. Sunt sanse sa intalnesti o persoana care sa-ti capteze atentia, fie in cursul unei deplasari, fie prin intermediul prietenilor comuni, iar primul pas este sa-ti inspire disponibilitatea de a se implica la modul serios.

GEMENI
Zona financiara iti poate aduce satisfactii ca urmare a implicarii dar si a sustinerii din partea persoanelor importante. In relatia cu partenerul de cuplu, desi vrei sa petreceti mai mult timp impreuna si esti atent la nevoile acestuia, gasesti dificil a defini cum anume va evolua relatia voastra. Ia-ti timp sa-ti clarifici intentiile si evita discutiile aprinse pe aceasta tema.

RAC
Astazi esti provocat sa aduci mai multa constanta in activitatile cotidiene care presupun studii aprofundate sau dezvoltarea personala, nefiind suficiente visele frumoase care-ti trec prin fata ochilor. Mintea curioasa te va ajuta sa absorbi informatiile din jur cu mai multa usurinta, dar e important sa nu uiti de momentele de odihna, necesare printre atatea provocari.

LEU
Desi poti experimenta si valentele apropierii spirituale profunde, probabil vei alege un mod degajat de relationare, fiind mai degraba jovial decat dispus sa-ti asumi o relatie serioasa. Tentatia speculatiilor financiare necesita control si realism dar deschiderea catre idei si concepte originale te poate ajuta sa te exprimi intr-o maniera plina de culoare, inedita.

FECIOARA
Felul cum percepi tu astazi responsabilitatile casnice nu este in concordanta cu viziunea partenerului de cuplu, putandu-te simti incorsetat. Totusi, nu distorsiona realitatea influentat fiind de emotii si incearca sa fii pragmatic. In schimb, sfatul celor din familie iti poate fi de ajutor pentru a analiza sub toate aspectele zona financiara, asta daca ai rabdare sa-i asculti.

BALANTA
Drumuri, intalniri, multe discutii si poate o viziune prea optimista privind eficacitatea comunicarii si aprecierea sinceritatii de catre colegii de munca. In schimb, sefii sunt de partea ta si ai sanse de a convinge cu argumente solide si idei indraznete potentialii parteneri de afaceri. Rutina zilnica nu este astazi domeniul tau forte si nici atentia la detalii.

SCORPION
Atractia catre actiuni riscante e greu de temperat astazi. Planuiesti in sectret sa dai o lectie surpriza celor da la serviciu, iar in sectorul amoros esti dispus sa mergi peste mari si tari alaturi de persoana iubita. Ceea ce este posibil sa scapi din vedere este tendinta de a cheltui peste masura, neputand acorda atentia cuvenita acestui aspect, acum aparent insignifiant.

SAGETATOR
Cu Luna in propriul semn, ai multa energie de consumat si vrei mai multa libertate. Poti fi tentat sa te sustragi obligatiilor familiale si sa te ocupi mai mult de provocari de natura personala. Incearca ceva nou care te stimuleaza din punct de vedere mental si care te relaxeaza in egala masura. In privinta finantelor, familia e dispusa in continuare sa te sustina.

 

Citeşte mai mult pe curademiere.ro