Horoscop 2-8 aprilie. Cum stai cu iubirea şi cum atragi norocul de partea ta în Săptămâna Mare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

01 apr. 2018, 14:14
Horoscop 2-8 aprilie. Cum stai cu iubirea şi cum atragi norocul de partea ta în Săptămâna Mare

BERBEC

Încearcă în această săptămână să începi să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la partenerul de viaţă. Bărbaţilor le plac femeile independente, aşa că dacă stai numai agăţată de iubitul tău, e posibil ca el să se plictisească. Oferă-i atenţia cuvenită, însă nu te gândi să îi fie doar lui bine, căci poţi obţine chiar contrariul. Oferă-i spaţiu atât lui, cât şi ţie!

TAUR

Săptămâna aceasta va fi una tensionată şi agitată pe plan sentimental. Fără vreun motiv concret, tu şi partenerul tău veţi ajunge la cuţite din orice. E posibil ca relaţia voastră să aibă nevoie de ceva nou, căci monotonia pare că a pus stăpânire pe ea. Discutaţi cu calm atunci când aveţi păreri diferite şi încercaţi să găsiţi o soluţie, nu să vă demonstraţi autoritatea. 

GEMENI

Sinceritatea e foarte importantă într-o relaţie, de aceea încearcă să spui lucrurilor pe nume indiferent de consecinţe. Dacă ţii în tine nemulţumirile pe care le ai cu privire la partener sau relaţie, cu siguranţă vei acumula frustrări şi vei ajunge să explodezi cândva. Mai mult decât atât, iubitul tău nu va ghici ce îţi doreşti dacă nu îi spui verde în faţă. 

RAC

Există unele probleme în viaţa ta de cuplu care nu mai suportă amânare în această săptămână. E necesar să porţi o discuţie serioasă cu partenerul şi să decideţi împreună pe ce drum să o luaţi. Fie că veţi urma căi separate sau veiţi continua mai uniţi ca oricând, cert este că trebuie să dezbateţi această situaţie. Dacă nu trataţi cu seriozitate ce se întâmplă acum, vă veţi spori nefericirea. 

Citeşte mai multe pe eva.ro