Horoscopul 25-31 mai 2015: Ce v-au hărăzit astrele, în funcţie de zodie

Horoscopul 25-31 mai 2015: Vă prezentăm previziunile astrale pentru ultima săptămână din luna mai. 

24 mai 2015, 06:25
Horoscopul 25-31 mai 2015: Ce v-au hărăzit astrele, în funcţie de zodie

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul ideal sa va fixati obiectivele pentru perioada imediat urmatoare si sa stabiliti clar ce doriti de la viata. Doar asa va veti putea concentra pe cele mai reale nevoi si sa reveniti cu picioarele pe pamânt. Mare atentie! Fixati-va doar proiecte realiste. Nu mai visati la ceva irealizabil, deocamdata…

TAUR 21.04-21.05: Astrele se pare ca au mesaj clar pentru dumneavoastra: Nu mai jucati in spatele scenei! Sunteti dornici sa vorbiti cu mai toti ce va ies in cale si chiar sa socializati prin mijloacele moderne. Vi se intâmpla cam rar! Fiti precauti ca dorinta de comunicare sa nu se transforme in nesabuinta.

GEMENI 22.05-21.06: Toata lumea parca vrea sa va intâneasca asa ca veti deborda de fericire si mai ales in compania celor mai buni amici. Prietenii sunt foarte importanti pentru dumneavoastra, nu numai ca surse psihologice, emotionale, ci si ca sprijin mental.

RAC 22.06-21.07: Weekendul va fi foarte important pentru dumneavoastra, in special pentru a va fauri unele proiecte serioase legate de viata personala. Pentru inceput ar fi de ajuns sa va stabiliti clar directia pe care vreti sa mergeti. Stati un pic si gânditi bine. Sunt oare proiectele dumneavoastra sau sunt influentate de altcineva?

LEU 22.07-22.08: Ambitia dumneavoastra este pusa la grea incercare si in special in aceasta saptamâna gasiti multa energie pozitiva care va ajuta sa duceti la bun sfârsit aproape tot ce va propuneti. Mare atentie la ritmul in care savârsiti obiectivele. Nu fortati organismul pâna la epuizare.

FECIOARA 23.08-22.09: Planuri de calatorie, de proiecte legate de invatamântul superior sau de medicina sunt cele care va framânta acum si nu va gasiti linistea pâna ce socotelile nu sunt gata. Oricum, orice va puneti in gând acum nimeni si nimic nu va influenteaza si nu va opreste.

BALANTA 23.09-22.10: Armonia in relatia de cuplu este foarte importanta pentru dumneavoastra. Acum va faceti griji cum sa va impartiti intre familie si prieteni. Nu intâmplator veti primi si multe propuneri pentru intâlniri. Cineva insa va poate face sa va schimbati planurile. S-ar putea sa fiti obligati sa alegeti varianta mai putin favorabila.

SCORPION 23.10-21.11: Va trebuie mai multa energie pentru a incepe sa va organizati cu adevarat eficient. Sezonul concediilor se apropie cu pasi repezi si se pare ca atentia va este distrasa de noi vacante, mai ales in locuri inedite. Daca persoana iubita s-a gândit la o locatie romantica nu-i stricati cheful cu tot felul de mofturi.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cum sunteti iubitori de distractii se pare ca nu veti refuza nicio oferta. O relatie romantica poate inflori in curând desi parca nici cea existenta nu va este nesuferita. Fiti atenti la ce alegeti, sa nu va para rau mai târziu.

CAPRICORN 22.12-19.01: Evenimentele decurg un pic plictisitor. Abia spre sfârsitul saptamânii va apuca cheful de modificari prin casa, poate de redecorari si de noi investitii care sa va aduca mai mult confort. Asa poate gasiti ocazia sa va mai imbunatatiti si relatia cu familia.

VARSATOR 20.01-18.02: La fel ca pe vecinii de zodie, si pe dumneavoastra va preocupa casa. Insa actionati mult mai repede. Veti fi ocupati zilele acestea cu renovari, reparatii si rearanjarea mobilei. Fiti un pic mai cumpatati ca sa nu creati haos.

PESTI 19.02-20.03: Energia pe care o simtiti in jurul dumneavoastra va determina sa actionati cu si mai mult aplomb. Poate va apucati chiar de invatat pentru a va perfectiona studiile. Oricum forta dumneavoastra consta in puterea de concentrare si optimism.

Sursa: revistamagazin.ro