Horoscopul adevărului: Cele mai sincere defecte şi calităţi ale zodiilor

HOROSCOP: Afla care sunt defectele si calitatile zodiei tale.

09 ian. 2015, 12:49
Horoscopul adevărului: Cele mai sincere defecte şi calităţi ale zodiilor

Berbec – O fire agresiva

Ii place sa isi petreaca timpul in oras. Adorabil. Spontan. Nu ar trebui sa te pui cu el. Amuzant…Saruta foarte bine. Este extrem de placut sa te afli in preajma sa. Adora relatiile, iar familia este foarte importanta pentru el. Este cunoscut pentru generozitatea sa. Creeaza dependenta. Zgomotos. Vrea intotdeauna sa fie cel care are dreptate. Pentru a-i convinge pe ceilalti ca are dreptate este dispus sa aduca argumente timp de ore intregi. Este cea mai minunata persoana din lume.

Taur – Vagabondul

Este o fire agresiva. Ii plac relatiile lungi. Se implica cu toata fiinta sa in conflictele care apar. Lupta pentru ceea ce isi doreste. Poate fi enervant uneori din cauza faptului ca vrea sa i se acorde prea multa atentie. Extrem de sociabil. Ii place sa ajute oamenii cand acestia au nevoie. Saruta foarte bine. Are o personalitate puternica. Incapatanat. Este o persoana grijulie. Este in stare sa faca orice pentru a fi in centrul atentiei. Ii place sa doarma si poate fi lenes. Este unic. Nu este persoana potrivita cu care sa te pui. Sunt cei mai atragatori oameni din lume!

Gemeni – O fire vesela

Dragut. Dragostea sa este unica. Bun ascultator. Se pricepe in a crea confuzie. Prefera iubirea in locul conflictului dar asta nu inseamna ca nu te poate bate bine. Nu le permite celorlalti sa profite de el. Ii place sa le spuna celorlalti ce sa faca si de aceea cand acestia nu tin cont de sfaturile sale se simte jignit. Isi pierde cu usurinta lucrurile si este uituc. Poate fi foarte sarcastic si copilaros la un moment dat si chiar bagacios. De incredere. Vesel intotdeauna. Foarte zgomotos. Vorbaret. Sociabil. Foarte indulgent; iarta cu usurinta. Adora sa se sarute cu cineva. Are un zambet frumos. Generos. Puternic. Cel mai irezistibil.

Rac – Cel care intruchipeaza frumusetea

Saruta cel mai bine dintre toate zodiile. Este foarte atragator. Iubeste cu toata fiinta sa…Romanticul desavarsit. Cea mai grijulie persoana pe care o vei intalni in toata viata ta. Foarte creativ, cei mai multi sunt artisti sau nebuni, in sensul bun al cuvantului. Acorda o atentie deosebita sexului. O persoana ciudata. Este extrem de amuzant si de obicei este inima petrecerii. Poti ramane pentru toata viata in inima sa. Face dragoste cu o pasiune incomparabila. Spontan. Nu ii plac conflictele. Este o persoana de care nu ar trebui sa te desprinzi!

Leu – O fire pasionala

Vorbaret. Atragator si pasional. Relaxat. De obicei este vesel insa cand acesta nu este cazul are tendinta de a fi morocanos si copilaros. Problema sa trebuie sa fie si problema celor din jurul lui. Este previzibil si poate fi plictisitor. Stie cum sa se distreze. Se pricepe la aproape orice. Saruta foarte bine. Sociabil. Este cu picioarele pe pamant. Este o fire atragatoare care creeaza dependenta. Zgomotos. Adora relatiile de lunga durata. Ii plac conversatiile lungi. Nu trebuie sa te pui cu el. Greu de gasit.

Fecioara – Cel care asteapta

Este partenerul care domina intr-o relatie. Chiar acum este iubit de cineva. Intotdeauna vrea sa aiba ultimul cuvant. Grijuliu. Inteligent. Zgomotos. Loial. Iti este usor sa vorbesti cu el. Usor de multumit si de sedus. Ii place sa faca pariuri si sa riste. Crede ca stie totul si de obicei asta este adevarat. Respectuos fata de ceilalti cata vreme nu faci ceva care sa ii incalce increderea. Nu iarta si nici nu uita niciodata.

Citeşte mai mult pe kudika.ro