Horoscopul african, ce ţi-au hărăzit şamanii tribali. Secretele caracterului și ale soartei tale, după data nașterii

Horoscopul african este considerat unul dintre cele mai vechi și precise. Se bazează pe data nașterii unei persoane, precum și pe divinația pământului.

12 mart. 2022, 22:50
Horoscopul african, ce ţi-au hărăzit şamanii tribali. Secretele caracterului și ale soartei tale, după data nașterii

Horoscopul popoarelor din Africa este unul dintre cele mai vechi de pe planetă. Șamanii tribali au inventat un sistem astrologic unic, tot cu 12 semne, dar care nu au nicio legătură cu semnele zodiacului clasic sau cu simbolurile astrologiei chineze. Iată cum se prezintă horoscopul african:

Tată sau Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)

Zi norocoasă: joi

Luni norocoase: ianuarie, mai

Culoare: verde

Oamenii născuți în prima lună a anului sunt prin fire cinstiți, condescendenți și grijulii. Norocul îți zâmbește rar, dar uneori se întâmplă să fii chiar deosebit de norocos. Cu toate acestea, preferați să vă bazați pe propriile forțe și sunteți gata să munciți din greu pentru a vă atinge obiectivele.

În plus, horoscopul african sugerează că sănătatea este importantă pentru tine, pentru că acorzi multă atenție exercițiilor fizice. Ele nu numai că te mențin în formă, dar te ajută și să scapi de stres.

Mamă sau Bogăție de chihlimbar și argint (4 februarie – 5 martie)

Zi norocoasă: miercuri

Luni norocoase: februarie, iunie

Culoare: gri, albastru

La persoanele născute în această perioadă predomină emoționalitatea, temperamentul și ingeniozitatea. Ești genul de persoană care știe să-i înveselească pe ceilalți, având în același timp blândețe și forță. Ești apreciat pentru umanitatea și capacitatea ta de a asculta. În ceea ce privește alimentația, preferi mâncarea ușoară și sănătoasă și eşti gata să rezişti tentațiilor, precum dulciurile. Plimbă-te mai des în aer liber.

Familie (6 martie – 4 aprilie)

Zi norocoasă: marți

Luni norocoase: martie, iulie

Culoare: rubiniu

Generozitatea predomină la tine, precum și capacitatea de a primi și de a dărui. Întotdeauna îți faci griji pentru ceilalți, prin urmare nu există nici măcar un strop de egoism și narcisism în tine. În plus, este important să fii atent la tine și să te poți relaxa. De regulă, persoanele născute în această perioadă sunt norocoase, așa că acordați atenție semnelor.

Fiul sau Vecinul (5 aprilie – 4 mai)

Zi norocoasă: sâmbătă

Luni norocoase: aprilie, august

Culoare: verde

Potrivit horoscopului african, oamenii născuți în această perioadă sunt naturi de încredere, blânde și iubitoare. Sunt loiali, se țin mereu de cuvânt și vin în ajutor. În plus, sunt indivizi foarte energici care se dăruiesc complet în ceea ce fac. În ceea ce privește sănătatea, este vital pentru tine să-ți programezi zile de odihnă. Relaxați-vă, pentru a nu fi apoi copleșit.

Fiica sau Piaţa (5 mai – 4 iunie)

Zi norocoasă: duminică

Luni norocoase: mai, septembrie

Culoare: maro

Ești optimist, uman, vesel și știi să ai grijă de ceilalți. Aceste calități au un impact pozitiv nu numai asupra celorlalți, ci și asupra ta. Horoscopul african spune că trăsăturile tale de caracter te protejează cu pricepere împotriva adversității și te ajută să îţi faci repede prieteni. În ceea ce privește alimentația, acordați prioritate fructelor de mare: pește și fructe de mare. Acest lucru vă va permite să trăţi mai mult decât alţii.

Citeşte şi Horoscop WEEKEND 11-13 martie 2022. Se ingroapa securea razboiului?

Unchi sau Strămoș (5 iunie – 4 iulie)

Zi norocoasă: luni

Luni norocoase: octombrie, iunie

Culoare: galben

Susceptibilitatea, dreptatea și calitățile de conducere predomină în tine. Poți perfect să conduci, să conduci, să conduci. Există atât de multă energie necheltuită în tine, ar fi foarte bine să o direcționezi către sport. Începe să alergi, să te dai cu rolele, să joci tenis sau orice sport te atrage.

Vrăjitoare sau Judecător (5 iulie – 4 august)

Zi norocoasă: marți

Luni norocoase: iulie, noiembrie

Culoare: portocaliu

Ești generos, atrăgător, ai o imaginație bogată, în timp ce ești reputat a fi cel mai realist dintre realiști. În plus, abilitățile supranaturale sunt bine dezvoltate în tine. Poți vedea ce este ascuns de privirile indiscrete. În ceea ce privește sănătatea, umple-ți viața mai mult cu sport și activitate. Chiar și plimbările simple vor avea un efect pozitiv asupra bunăstării tale.

Citeşte şi De ce îi e cel mai frică fiecărui nativ din zodiac

Horoscopul african. Leu sau Nucă de cola (5 august – 3 septembrie)

Zi norocoasă: miercuri

Luni norocoase: decembrie, august

Culoare: negru

Tu, ca nimeni altul, iubești viața în toate manifestările ei. Se poate spune că ești o persoană cu adevărat fericită. Ceea ce alții apreciază la tine este senzualitatea, curajul, o atitudine pozitivă și capacitatea de a uita rapid insultele. Totuși, cu toate acestea, ai puțină răbdare. Poate visezi să faci sport, dar renunți la jumătatea drumului. Pentru motivație, gândește-te la beneficii, la ce se va schimba în tine dacă faci sport în mod regulat.

Antilopă sau Călător (4 septembrie – 3 octombrie)

Zi norocoasă: joi

Luni norocoase: septembrie, ianuarie

Culoare: roz deschis

Cei născuti la începutul toamnei au absorbit un amestec de stabilitate şi lipsă de echilibru. Prin urmare, reprezentanții acestei zodii sunt oameni pasionați, iubitori, pretențioși și hotărâți. Vrei totul deodată. În ceea ce priveste sanatatea, atenţie la somn, câte ore pe zi petreci în pat. Un somn bun și un mic dejun sănătos sunt foarte importante pentru tine.

Înţeleptul sau Distanţa (4 octombrie – 3 noiembrie)

Zi norocoasă: vineri

Luni norocoase: octombrie, februarie

Culoare: alb

Reprezentanții acestui semn sunt spontani, creativi, au forță interioară, dar în același timp există o oarecare anxietate în ei. Amabili, dar atenţi. O calitate importantă în tine este că înainte de a spune ceva, te gândești bine. Amintiți-vă, odihna nu este slăbiciune. Nu te mustra pentru că vrei să te relaxezi.

Mătușa sau Copilul Lumii (4 noiembrie – 3 decembrie)

Zi norocoasă: sâmbătă

Luni norocoase: noiembrie, martie

Culoare: violet

Născut în ultima lună de toamnă și primele zilele de iarnă, care sunt generoase, aceste persoane sunt puternice și altruiste. Iubesc viața și se bucură de ea. În general sunt persoane sănătoase. Conform horoscopului african, oamenii puternici și fericiți se nasc de obicei în această perioadă.

Abundență sau Recoltă și hambar (4 decembrie – 3 ianuarie)

Zi norocoasă: marți

Luni norocoase: decembrie, aprilie

Culoare: auriu

Simbolul zodiei tale este o cascadă, care reprezintă abilități superioare, bogăție și abundență în toate domeniile vieții. Poți fi numit cu siguranță norocos, pentru că poți realiza cu ușurință ceea ce îți dorești. În ceea ce privește sănătatea, acordați atenție sporturilor care necesită concentrare și atenție. De exemplu, călăria.