Horoscopul amoros al lunii iunie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna iunie 2015.

31 mai 2015, 20:37
Horoscopul amoros al lunii iunie

Berbec

Toate aspectele ce tin de dragoste sunt imprevizibile in luna iunie. Este posibil ca Berbecii singuri sa-si gaseasca jumatatea la birou sau in cercul colaboratorilor, la una dintre sedinte sau petreceri de corporatie. Berbecii care au o relatie de mai mult timp se gandesc fie la oficializarea ei, fie la conceperea unui copil.

CITEŞTE ŞI: Horoscopul pentru săptămâna 1-7 iunie

Taur

Luna iunie se anunta dificila din punct de vedere amoros pentru Tauri. In familii pot aparea discutii legate de bani. Sunt relatii care se pot rupe din aceasta cauza. Taurii singuri vor avea probleme in a-si alege un partener cu care sa aiba si o compatibilitate spirituala.

Gemeni

Gemenii singuri isi cauta jumatatea in mediile academice sau pe site-urile de dating. Pentru cei aflati intr-o relatie de cuplu se anunta o luna propice pentru conceperea unui copil. Aspectele legate de finante se imbunatatesc, iar atmosfera de acasa este armonioasa si incantatoare.

Rac

Racii singuri au sanse sa-si gaseasca jumatatea, mai ales ca sunt curtati de multe persoane. Racii aflati intr-o relatie de cuplu se vor bucura de momente placute alaturi de partener, iar relatia va evolua armonios.

Citeste mai mult pe sfatulparitnilor.ro