HOROSCOPUL anului 2015. Iată cum stai cu sănătatea, cariera şi relaţiile

Iată ce vă rezervă astrele pentru anul 2015, în ceea ce priveşte sănătatea, cariera şi relaţiile.

19 dec. 2014, 07:52
HOROSCOPUL anului 2015. Iată cum stai cu sănătatea, cariera şi relaţiile

BERBEC

Este un an potrivit schimbarilor majore. Posibilitatile de dezvoltare personala si profesionala sunt notabile, bine fiind sa iti stabilesti chiar din primele zile ale anului obiective clare. Caruselul de evenimente in care vei fi implicat iti va aduce personaje noi in preajma si te va ajuta sa intelegi ce iti este cu adevarat de folos.

Ai sanse minunate de a-ti dezvolta mentalul superior, prin activitati si programe de instruire care te vor antrena pe termen lung. Imbunatatirea sistemului de valori va fi posibila, fie prin studiul unor discipline filozofice si religioase despre culturi si civilizatii straine, fie prin lecturarea unor carti celebre despre aventura numita viata.

Calatoriile pe distante lungi vor capata o noua coloratura, in sensul ca se vor desfasura cu o tema precisa: calatorii pentru studiu, documentare, schimb de informatii intr-un cadru oficial cu parteneri straini. Chiar si in calatoriile de agrement vei constata ca ai ceva nou de invatat.

Sanatatea este vulnerabila, insa partea pozitiva este ca absolut orice neplacere se poate ameliora spectaculos. Recomandabil este sa imbini terapiile alopate cu cele naturiste si sa adopti un stil de viata sanatos si potrivit tie.

Cele patru eclipse care vor avea loc in 2015, pe axele Pesti-Fecioara si Balanta-Berbec iti vor deschide culoare deosebite in sectoarele sanatatii, ale relatiilor cu ceilalti si ale muncii. Nu in ultimul rand, personalitatea ta, felul de a actiona si reactiona in fata provocarilor vietii se va imbunatati vizibil. Spre finele anului 2015, cei dragi vor spune cu mandrie despre tine ca ai facut progrese mari in toate privintele. Iar tu trebuie doar sa te mobilizezi in directiile de viata potrivite si sa primesti cu bratele deschise tot ce iti ofera contextul in care iti desfasori viata.

Citeşte şi COMPATIBILITATEA ZODIILOR în 2015. Află cu cine te potriveşti cel mai bine în plan amoros

Relatiile Berbecului in 2015

Pentru ca in primul rand ai sanse sa iti schimbi personalitatea, felul in care abordezi totul si relatiile tale se vor schimba. Vei simti tensiuni in relatiile cu prietenii, protectorii sau admiratorii tai in intervalul 22 ianuarie – 11 februarie, deoarece contextul astral predispune la bulversare mentala, neintelegeri si vorbe spuse la repezeala. Posibil ca in urma evenimentelor din primele doua luni ale anului, in preajma datei de 20 martie, cand se va forma eclipsa partiala de Soare in Semnul Pestilor, sa simti imboldul de a renunta la planurile vechi, la relatiile care nu te mai inspira, orientandu-te totodata spre alte proiecte personale sau profesionale.

Din a doua parte a lunii aprilie pana in preajma datei de 12 iunie relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tumultoase, aducatoare de informatii pretioase, dar si de calatorii diverse pe distante scurte. Se recomanda prudenta in perioada 19 mai – 12 iunie, deoarece activitatile intelectuale, dialogurile sunt din nou viciate si cu greu te poti intelege
cu ceilalti. Insa si ei la randul lor te vor intelege mai greu sau deloc.

Relatiile parteneriale au un grad mare de instabilitate. Posibile schimbari in relatia de cuplu, fie de ritm de viata in doi, fie pur si simplu tu decizi sa parasesti relatia macar pentru o vreme, pentru a-ti limpezi gandurile. Eclipsa totala de Luna ce se va forma in preajma datei de 4 aprilie in Semnul Balantei iti va semnala faptul ca trebuie sa inchei, fie o colaborare profesionala, fie o relatie cu un partener de viata, pentru ca de acum incolo nu iti mai sunt de folos. Intervalul 18 septembrie – 9 octombrie aduce iarasi predispozitii spre o comunicare defectuoasa, ruperi de contracte, incalcarea promisiunilor, razgandiri in toate privintele.

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt activate pe tot parcursul anului. Suisuri, coborasuri, situatii amuzante, altele neplacute, oricum nu te vei plictisi. Felul in care abordezi capitolul amoros necesita schimbari majore. Gusturile tale in materie de iubire fluctueaza mult. Ba esti dragut, atent cu cei dragi, ba te apuca furiile si iti manifesti o latura mai putin agreabila a personalitatii tale. Controleaza-te, deoarece risti sa strici relatii si situatii bune. Totusi, intervalul 1 august – 5 septembrie iti poate aduce aminte de iubiri trecute, persoane dragi de care nu mai stiai nimic de multa vreme. Aceste persoane pot reveni in chip misterios in preajma ta, oferindu-ti clipe de neuitat. Insa, pe de alta parte, relatia sentimentala actuala se poate destrama, pentru ca dai dovada de prea multa nestatornicie. Daca vrei sa te implici intr-o noua relatie amoroasa, perioada propice este cuprinsa in intervalul 10 octobmbrie – 31 decembrie. Poate intra in discutie aparitia unui copil sau abordarea activitatilor alaturi de generatiile mai tinere decat tine.

Domeniul profesional

Pana in luna iulie sunt posibile tot soiul de situatii bulversante la locul de munca. Temerile legate de conditiile de munca, salarizare, relatii colegiale sau cu sefii sunt accentuate. Vor fi momente cand iti va fi mai greu sa te integrezi in anturajul profesional, sa simti ca faci parte dintr-un colectiv de lucru. Totusi vor fi si situatii bune, perioade in care vei munci cu placere alaturi de ceilalti. Sustinerea sefilor va fi discreta si, fara sa iti dai seama, acestia iti vor coordona activitatea profesionala in directii greu de anticipat. Mai mult antren vei simti in relatiile colegiale sau in cazul in care ai subalterni.

Activitatea profesionala in sine se va diversifica mult si bine. Dupa 12 august se vor deschide culoare importante in profesie. Te poti orienta catre un nou loc de munca, noi activitati profesionale sau pur si simplu te poti gandi la o noua profesie.

Luna septembrie este foarte importanta la capitolul profesional, deoarce se produc doua eclipse, respectiv pe 13 septembrie va avea loc o eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei, iar pe 28 septembrie o eclipsa totala de Luna in Semnul tau zodiacal, Berbec. In preajma datei de 13 septembrie vor aparea mugurii schimbarilor profesionale, direct la locul de munca, iar in preajma datei de 28 septembrie ai sanse bune de a-ti alege o noua directie sociala, de a face schimbari majore in felul in care te raportezi la munca si la implicatiile ei.

Toate acestea vor atrage dupa sine si modificari salariale. Castigurile vor fi modeste, dar suficiente incat sa duci un trai indestulator. Perioada austera, mai ales in ceea ce priveste banii si bunurile pe care le folosesti si adminstrezi impreuna cu altii, este 14 iunie – 17 septembrie.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Horoscop ianuarie 2015: Care sunt zilele cele mai norocoase ale lunii?