Horoscopul Astrocafe.ro săptămâna 10-15 octombrie. Probleme de sănătate, discuţii răscolitoare! Vezi ce se întâmplă cu zodia ta!

Iata previziunile astrale pentru saptamana 9-15 octombrie, potrivit AstroCafe.ro.

09 oct. 2017, 20:40
Horoscopul Astrocafe.ro săptămâna 10-15 octombrie. Probleme de sănătate, discuţii răscolitoare! Vezi ce se întâmplă cu zodia ta!

Berbec

O saptamana in care socializarea este activitatea de baza. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, calatorii pe distante scurte, chiar si planuri de studii sau de perfectionare necesare in domeniul profesional in care activezi. Pe de alta parte si acasa in plan personal ai multe de facut, iar membrii familiei au nevoie de sprijinul tau. Amintiri din copilarie, reuniuni cu persoanele dragi din trecut, vizite in locurile natale. Ar fi bine sa te lasi purtat de imaginatie si sa visezi cu ochii deschisi la tot ce ti-ai dorit vreodata. Astfel te linistesti si gasesti solutii si explicatii pentru toate situatiile in care esti implicat.

Taur

Esti preocupat de aspectele materiale ale vietii cotidiene in aceste zile. Primirea salariului, dezbateri pe acest subiect, aflarea unor informatii privitoare la schimbarea conditiilor de munca – toate acestea te vor pune serios pe ganduri. Este nevoie sa-ti remodelezi mentalitatea vizavi de raportul munca – plata aferenta, pentru ca este o mare diferenta intre asteptarile tale si ceea ce iti ofera lumea inconjuratoare. Persoanele din anturajul apropiat te solicita mult, provocandu-te totodata la discutii personale destul de rasolitoare. Fereste-te de a povesti despre vulnerabilitatile tale sau despre planurile de viitor. Ocupa-te si de relatiile cu membrii familiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO