Horoscopul astrologului Mariana Cojocaru pentru săptămâna 24-30 noiembrie: Ce pericole te pasc

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV că săptămâna 24-30 noiembrie este o perioadă cât se poate de aglomerată, iar eclipsa lasă efecte la nivel spiritual, dar şi la nivel emoţional.

24 nov. 2014, 11:57
Horoscopul astrologului Mariana Cojocaru pentru săptămâna 24-30 noiembrie: Ce pericole te pasc

BERBEC

Berbecul va lupta în această săptămână pentru carieră şi competiţie, văzând viaţa ca pe un duel. Nativii care ştiu să îşi pună pe val ambiţiile şi forţa mentală vor avea parte de un succes major în această săptămână. Însă, cei care sunt mai superficial şi care vor lupta doar de dragul de lupta şi a arăta superiorilor cât sunt de deştepţi sau cât sunt de pregătiţi pentru o confruntare se pot trezi cu o sancţiune din partea conducerii.

Săptămâna 24-30 noiembrie stă sub semnul riscului de accidente din neatenţie, picioarele fiind cele vizate.

Citeşte şi Cum stai cu sănătatea în 24-30 noiembrie. Află ce spun astrele pentru zodia ta

TAUR

Taurii care sunt în relaţii mai subrede vor avea parte de suprize, contextul astral predispunând la gelozii. Aspectul este foarte bun pentru colaborări şi parteneriate, iar cei care îşi doresc să intre în anumite alianţe este bine să profite în această săptămână. Riscul de accident este ridicat la drum lung, iar aspectul astral nu este foarte favorabil nici în relaţiile cu autorităţile sau examenele, probe, interviuri.

Totuşi, această săptămână este una a oamenilor de forţă şi tari, care ştiu exacr ce vor de la viaţă şi a celor care ştiu să îşi marcheze fricile şi furiile.

GEMENI

Aceşti nativi vor stabili o relaţie foarte aproapiată cu persoana iubită. Prezenta lui Marte în Capricorn va însemna pentru Gemeni cheltuieli neaşteptate şi pentru că aceşti nativi sunt speculativi şi ambiţioşi. În plus, s-ar putea ca anumite persoane din familie să aibă nevoie de o sumă de bani pentru chestiuni urgente şi este bine să îi ajutaţi.

Gemenii trebuie să fie atenţi la raporturile de muncă, deoarece pot fi superficiali şi neatenţi din punct de vedere social.

Citeşte şi Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 24-30 noiembrie

RAC

Pentru Racii căsătoriţi sarcinile din plan familial se vor dubla, iar cei care nu îşi vor asuma sarcini vor avea parte de dispute şi de certuri. Cel mai bine este să găsească o zonă de mijloc şi să îşi asume o parte din ce avem de făcut. Aspectul astral nu este foarte favorabil pentru sănătate, iar Racii care se ştiu sensibil trebuie să se protejeze mai mult în această săptămână.

LEU

Leii au parte de o săptămână bună, în afară de nativii care au anumite sensibilităţi în sănătate- La locul de muncă încercaţi să nu turnaţi gaz pe foc pentru anumite sarcini pe care nu le-ai finalizat cu trebuia. Planeta Marte poate însemna pentru un nativ din Leu o uşurinţă de a ieşi în evidenţă, iar drumul de la o idee fantastică la un proiect cu soluţii geniale va fi mai scurt.

Citeşte şi Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 24-30 noiembrie

FECIOARA

Fecioarele sunt aspectate pe casa dragostei şi este posibil ca unele să facă primul pas şi să treacă la un alt nivel cu persoana iubită, în timp ce acolo unde lucrurile nu sunt foarte clare se vor încheia. Fecioarele care au copii vor trebui să stea cu ochii ca pe butelie pe ei pentru că vor fi năzdrăvani şi le pot provoca mici neplăceri. Riscul de accidente pentru aceşti nativi este reprezentat de foc, aragaz, de priză sau sobă.

BALANTA

Această săptămână este una în care tensiunea creşte pentru nativii din Balanţă. Sunt predispuse la accidente domestice, creşte tensiunea în familie şi trebuie să aibă grijă deoarece pot să izbucnească un conflict.

Balanţele trebuie să fie calculate şi diplomate şi să aveţi grijă cui deschideţi uşa şi să verificaţi casa înainte să părăsiţi casa.

Citeşte şi HOROSCOP: Când te vei căsători în funcţie de zodie

SCORPION

Scorpionii sunt vedete acestei săptămâni, fiind o perioadă de foc, şi se pot îndrăgosti pe loc. Scorpionii vor avea nevoie mai mult ca niciodată de sprijin familial, de confirmarea sentimentelor pe care le nutresc pentru cineva. Acolo unde relaţiile nu sunt autentice, Scorpionul îşi asumă responsabilităţile, dar nu va promite că va fi fidel pe viaţă unei singure partenere.

Aspectul astral pune aceşti nativi să lupte pentru idealuri, carieră şi bani.

SAGETATOR

Săgetătorii au nevoie în această săptămână de ţinte şi trebuie să aibă grijă să nu lase lucrurile la voia întâmplării sau fără strategie. De marţi pot apărea soluţii de investiţii, dar creşte şi pofta de a cheltui. Debutul de săptămână poate activa, semna anumite parteneriate care aduc beneficii până la finalul lunii noiembrie sau pentru următoarele două săptămâni.

CAPRICORN

Capricornii vor acţiona calculat şi nu vor fi lăsa niciun detaliu la voia întâmplării fără a fi gândit sau analizat. Capricornii trebuie să aibă foarte multă răbdare şi vor reuşi într-o astfel de săptămână să iniţieze proiecte. Nu sunt favorizate chestiunilor care ţin de mobilitate deoarece sunt predispuşi la accidente din neatenţie, la genunchi sau cu obiecte tăioase.

VARSATOR

Pentru Vărsători cariera şi reputaţia prezintă priorităţile săptămânii. Totuşi, planeta Marte care intră în Capricorn îi duce în zona de izolare, de gândire, analiza, ceea ce înseamnă punctul de pornire în proiectele persoanele şi profesionale.

Marte predispune şi la conflicte la locul de muncă, în zona socială, unde sunt bârfele, invidiile, recomandarea fiind să fie mai cumiţi şi să nu reacţioneze dur la provocări.

PESTI

Aceşti nativi sunt foarte responsabili, sunt mult mai gânditori şi încearcă să calmeze pe toţi aflaţi în situaţii tensionate şi să creee poduri de comunicare. Ei sunt toleranţii zodiacului şi vor calma spiritele acolo unde există sământă de scandal. Aspectele astrale îi favorizează pe zone preocupărilor de suflet, a hobby-urilor.