HOROSCOPUL BANILOR 20-26 AUGUST: Cheltui mai mult decât te ţin buzunarele. Dar de-aia există prieteni cu cardul mai plin!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

19 aug. 2018, 11:36
HOROSCOPUL BANILOR 20-26 AUGUST: Cheltui mai mult decât te ţin buzunarele. Dar de-aia există prieteni cu cardul mai plin!

BERBEC

În această săptămână vei fi tentată să cheltui mai mulţi bani decât te ţin buzunarele. Ai putea ajunge chiar să te împrumuţi doar pentru a-ţi satisface mofturile de moment. Încearcă să asculţi de sfaturile celor dragi şi să îţi pui bariere peste care să nu treci orice ar fi. Nu o duci excelent pe plan financiar, aşa că mai mult ar trebui să te axezi pe economii, şi nu pe cumpărături şi investiţii. 

TAUR

Nu stai deloc rău cu banii în această perioadă, dar nici nu se poate spune că te dau afară din casă. Cel mai probabil ai avut parte recent de un câştig, iar asta te ajută să te descurci mai bine în această perioadă. Tot ce trebuie să faci este să nu te obişnuieşti cu prea mult bine, pentru că buzunarele se vor goli la un moment dat şi totul va reveni la normal. 

GEMENI

Săptămâna aceasta vei avea parte de un eveniment care te va lăsa fără bani în buzunar. Partea bună este că evenimentul nu va fi unul neplăcut, aşa că nu se poate spune că nu cheltui cu plăcere. Cel mai probabil va fi vorba despre o nuntă, un botez sau o aniversare, însă indiferent despre ce ar fi vorba te vei distra la maximum şi nu vei regreta nicio clipă investiţiile. 

RAC

Aceste zile vor fi destul de tensionate, iar asta se va întâmpla din cauza banilor. Cel mai probabil vrei să pleci într-o vacanţă, iar dorinţele tale diferă de cele ale partenerului de viaţă. Încearcă să vă stabiliţi înainte de toate un buget, după care să vă gândiţi la destinaţie şi la servicii. Cu mai mult calm, veţi lua cea mai bună decizie pentru amândoi. 

Citeşte mai multe pe eva.ro