Horoscopul banilor 30 iulie – 5 august: Unele zodii sunt datoare vândute, altele primesc tichete de vacanță

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

29 iul. 2018, 12:50
Horoscopul banilor 30 iulie – 5 august: Unele zodii sunt datoare vândute, altele primesc tichete de vacanță

BERBEC

Nu o duci deloc bine cu banii pentru că eşti datoare vândută. E drept că acum începi să câştigi din ce în ce mai mulţi bani, dar asta nu înseamnă că poţi vei scăpa de stres prea curând. Chiar dacă, de regulă, eşti o persoană responsabilă şi organizată, există o etapă în viaţa fiecărui Berbec în care se lasă purtat de val şi face lucruri care îi pun în dificultate traiul.  

TAUR

Mergi pe mâna partenerilor tăi de afaceri sau a colegilor tăi în această săptămână. Este o perioadă foarte agitată pentru tine, dar asta nu înseamnă că nu îi poţi face faţă. Nu spune nu provocărilor şi şanselor de a te dezvolta profesional, în special dacă asta ţi se cere la locul de muncă pentru a ocupa o poziţie mai bună. Luptă pentru evoluţia ta profesională şi pentru o îmbunătăţire financiară!

GEMENI

Eşti mai nehotărâtă decât oricând în această săptămână, iar asta fără doar şi poate te va afecta pe plan financiar. Vor trece oportunităţi destul de bune pe lângă tine, iar tu le vei primi cum îţi scapă din mână fără să îţi dai seama de ce se întâmplă cu adevărat. Din fericire pentru tine, nu stai atât de rău cu banii încât să primeşti critici de la cei dragi pentru că eşti atât de aiurită şi iresponsabilă. 

RAC

Nimic nu îţi poate sta în cale atunci când îţi pui ceva în cap, cel puţin în aceste zile ale săptămânii. Vrei să te implici într-un proiect care pare destul de tentant din spusele celor cu mai multă experienţă decât tine. Cu toate că în mare parte acest lucru e adevărat, nimeni nu îţi poate garanta succesul, aşa că încearcă să nu îţi faci speranţe prea mari riscând să fii dezamăgită. 

Citește mai multe pe eva.ro