Horoscopul banilor în săptămâna 1-7 octombrie: Nu va fi deloc o săptămână bună, ghinionul pare să te urmărească la orice pas

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

30 sept. 2018, 10:44
Horoscopul banilor în săptămâna 1-7 octombrie: Nu va fi deloc o săptămână bună, ghinionul pare să te urmărească la orice pas

BERBEC

Deşi va fi o săptămână solicitantă, rezultatele obţinute vor fi extrem de bune atât pe plan profesional, cât şi financiar.

Proiectele în care eşti implicată încep să dea roade, însă trebuie să te organizezi foarte bine pentru a le putea duce pe toate. Acum vezi că dacă eşti ambiţioasă şi vrei să te perfecţionezi, succesul nu are cum să nu apară la un moment dat. 

TAUR

Săptămâna aceasta vei realiza că nu merită să faci compromisuri mari de dragul de a avea mai mulţi bani.

Faptul că renunţi la setul tău de valori te face să decazi ca om, iar asta îţi distruge încrederea în tine. Fă ceea ce îţi place pe plan profesional, iar rezultatele vor fi mult mai mulţumitoare cu toate că vor fi mai mici. Goana după bani călcându-ţi în picioare demnitatea nu e o soluţie

GEMENI

Nu va fi deloc o săptămână bună şi ghinionul pare să te urmărească la orice pas.

Progresul în proiectele în care eşti implicată se opreşte brusc, ba chiar în unele cazuri poate da înapoi. Pierzi o sumă de bani, însă fiind modică îţi va trece repede supărarea. Încearcă să îţi păstrezi optimismul chiar dacă nu vezi luminiţa de la capătul tuneluilui şi să te consolezi cu gândul că e doar o perioadă trecătoare.

RAC

La începutul acestei săptămâni vei primi o ofertă de nerefuzat în ceea ce priveşte cariera ta.

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor dacă o accepţi, însă vei avea mult mai puţin timp liber decât până acum. Gândeşte-te dacă e bine să o iei pe acest drum şi fă-ţi calculele necesare. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi un obiect costisitor, nu ezita să iei în considerare părerile celor dragi. 

Citeşte mai multe pe eva.ro