Horoscopul banilor în săptămâna 10-16 iunie. Cine îşi umple conturile zilele acestea

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

10 iun. 2019, 09:34
Horoscopul banilor în săptămâna 10-16 iunie. Cine îşi umple conturile zilele acestea

BERBEC

Comunicarea nu va fi punctul tău forte în această săptămână şi, de aceea, ai putea rata unele oportunităţi profesionale grozave.

Chiar dacă ai multe pe cap, nu ar strica să mai arunci din când în când un ochi la ce se întâmplă în jurul tău şi să fii mai deschis cu privire la cei de lângă tine. Dacă eşti mai prezent, poţi obţine câştiguri suplimentare.

Citeşte şi Horoscop saptămână: Astrologul Daniela Simulescu spune care sunt zilele grele. Atenţie, Mercur este în conjuncţie cu Marte

TAUR

Situaţia ta financiară din această săptămână nu este una foarte bună, aşadar încearcă pe cât posibil să faci economii.

Spre weekend, ai putea avea şansa să întâlneşti persoane care te pot scăpa de aceste dificultăţi cu banii. E un moment bun pentru afaceri şi parteneriate de tot felul.

GEMENI

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte banii, însă aşteaptă-le la final de săptămână.

Cu toate acestea, tensiunile din mediul profesional te fac să devii destul de încordat şi să nu mai munceşti cu plăcerea şi sporul de altădată. Urmăreşte-ţi interesul pentru moment şi abia apoi te poţi gândi şi la o schimbare.

RAC

Chiar dacă ţi-ai organizat foarte atent această săptămână de muncă, planurile tale nu vor ieşi aşa cum ţi-ai dorit.

Dacă aşteptai să ţi se returneze o sumă de bani sau să câştigi ceva în plus din afacerile sau proiectele în care eşti implicat, vei fi nevoit să te înarmezi cu multă răbdare până vei primi ceea ce meriţi. Păstrează-ţi calmul şi nu intra în conflict cu nimeni!

Continuarea horoscopului pe eva.ro.