Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 noiembrie: Cine are noroc, cine pierde pe toate planurile

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

13 nov. 2017, 07:20
Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 noiembrie: Cine are noroc, cine pierde pe toate planurile

BERBEC

Banii ar putea crea tensiuni pe plan sentimental în aceste zile, dar asta dacă nu reuşeşti să comunici eficient cu partenerul de viaţă.

Încearcă să îţi gestionezi mai chibzuit economiile şi astfel vei evita orice reproş din partea acestuia. E necesar să te gândeşti mai mult la viitor şi să păstrezi ceva rezerve pentru zile mai grele. Cel mai imporatant lucru este să iei în considerare şi părerea celorlalţi. 

TAUR

Este o săptămână bună pentru afaceri şi parteneriate de orice fel.

Nu strică să mai faci şi altceva în afara locului tău de muncă, chiar dacă banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment. Astrele sunt de partea ta şi te pot ajuta să te îmbogăţeşti dacă ştii cum să îţi fructifici anumite pasiuni. Ascultă de sfaturile unei rude apropiate care are succes în afaceri!

GEMENI

Vei avea mult de muncă în această săptămână şi nu se poate spune că eşti mulţumită de ceea ce obţii.

Când vine vorba de bani, întotdeauna consideri că meriţi mai mult şi ai sentimentul că eşti neîndreptăţită. Este foarte important să te împaci cu tine şi să cântăreşti bine lucrurile, altfel nu ai altă soluţie decât să faci o schimbare în viaţa ta profesională!

RAC

Săptămâna aceasta va fi una destul de dificilă pentru tine la locul de muncă.

Ai foarte multe de făcut şi nu pare că faci faţă. Din păcate, cu toată seriozitatea şi dedicarea ta, rezultatele nu vor fi cele aşteptate de şefi. Te vor aprecia pentru efort, însă nu vei primi banii promişi în cazul în care totul merge conform planului. Nu te supăra din această cauză, acum nu o duci chiar atât de rău pe plan finciar, iar în viitorul apropiat se anunţă alte astfel de ocazii. 

Citeşte mai multe pe eva.ro