Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 noiembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

14 nov. 2016, 04:08
Horoscopul banilor în săptămâna 14-20 noiembrie

SCORPION

Chiar dacă zodia ta se caracterizează prin curaj, săptămâna aceasta ar trebui să nu ieşi în faţă prin asta. Situaţia ta financiară este şubredă şi nu îţi poţi permite să joci la risc puţinii bani pe care îi ai. Dacă eşti partener de afaceri cu cineva, ai grijă să nu fi trasă în piept.

SĂGETĂTOR

Încearcă în această săptămână să îţi păstrezi banii pe care îi ai, chiar dacă unele cheltuieli par urgente. În viitorul apropiat ai nevoie de sume mari şi ar fi indicat să nu te împrumuţi la nimeni. Chiar dacă vei fi nevoită să îţi schimbi puţin stilul de viaţă, va fi spre binele tău!

CAPRICORN

Cariera ta se îndreaptă către direcţia bună, însă acest lucru se datorează muncii tale şi a sacrificiului. Pentru tot ce ai acum ai fost nevoită să renunţi la multe momente importante din viaţa de familie, dar încă nu e prea târziu să mai recuperezi ceva. Lasă-te ghidată de sentimente!

VĂRSĂTOR

Se anunţă o avansare sau o mărire de salariu pentru tine în această perioadă. Cu siguranţă nu te aşteptai la asta, aşa că bucuria pe care o vei simţi în acel moment te va face puţin arogantă. Mulţumeşte-le celor care te-au ajutat să ajungi aici şi nu uita niciodată de unde ai plecat, mai ales că există riscul de a reveni la poziţia iniţială!

PEŞTI

Firea ta sociabilă te va ajuta în această săptămână să îţi faci relaţii profesionale importante. Nu ai nimic de pierdut dacă discuţi cu sinceritate despre afacerile tale, mai ales dacă acestea nu merg aşa cum ţi-ai dori. Cineva cu o poziţie bună ar putea să îţi ofere o mână de ajutor!

Citeşte mai multe pe eva.ro