Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 iulie. Cine va avea noroc cu carul, cine merge cu „dă şi mie” pe la prieteni

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

15 iul. 2019, 06:40

BERBEC

Săptămâna aceasta ai putea avea şansa să avansezi profesional. Cu toate acestea, pentru a ajunge acolo unde ţi-ai dorit, va trebuie să te ocupi de multe lucruri în aceste zile, mare parte din ele fiind organizatorice. Merită să depui un ultim efort, pentru că astfel venitul tău va creşte simţitor. Dacă eşti în căutarea unui nou job, încearcă să nu te lauzi prea mult atunci când mergi la interviuri!

TAUR

Săptămâna aceasta sunt favorizate deplasările în interes de serviciu sau cursurile de perfecţionare. Orice lucru nou învăţat în această perioadă te va ajuta să ai mai multă încredere în tine şi să te vinzi mai scump. Chiar dacă nu sună prea bine, acest lucru este perfect valabil în cazul tău, din cauza faptului că traversezi o perioadă neplăcută în ceea ce priveşte banii. 

GEMENI

Eşti destul de nemulţumit de banii pe care îi câştigi, de aceea ai putea fi tentat să îţi schimbi locul de muncă.

Se poate ca o vacanţă în care urmează să pleci să te împiedice să faci acest lucru, însă la întoarcere te poţi ocupa mai responsabil de această schimbare. Nu lua decizii impulsive, mai ales atunci când eşti nervos sau nemulţumit de viaţa ta!

RAC

Este o săptămână bună pentru munca în echipă, pentru că doar împreună cu alţi oameni poţi reuşi să ajungi mai repede unde îţi doreşti.

Se poate ca proiectul în care eşti implicată să îţi aducă beneficii băneşti considerabile, atât timp cât ştii să lucrezi cu profesionalism şi respect.

LEU

Săptămâna aceasta va fi destul de tensionată pe plan profesional, dar provocările la care eşti supus te vor pune în lumină.

Acum ai şansa de a străluci aşa cum îţi place, aşadar profită de oportunităţile care ţi se oferă, indiferent de ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă ai emoţii cu privire la rezultate, în sinea ta ştii că vei face o treabă bună!

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta va fi una în care banii vor circula neaşteptat de rapid.

Dacă astăzi vei avea parte de cheltuieli neprevăzute, mâine poţi primi un bonus la locul de muncă şi tot aşa. Se pare că va fi una caldă, alta rece. Privind în ansamblu, situaţia ta financiară nu este una de care să te plângi, pentru că vei reuşi să gestionezi banii astfel încât să acoperi tot!

Citeşte mai multe pe eva.ro