Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 iulie: trebuie să faci economii drastice pentru vacanţă

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

15 iul. 2018, 10:23
Horoscopul banilor în săptămâna 16-22 iulie: trebuie să faci economii drastice pentru vacanţă

BERBEC

Este favorizată munca în echipă în această săptămână, de aceea asigură-te că te afli în relaţii bune cu cei mai competenţi colegi ai tăi.

Chiar dacă acest lucru presupune şi confruntări, cert este că rezultatul se va vedea la bani, iar asta e tot ce contează. Nu o duci rău pe plan financiar, însă niciodată nu strică să câştigi mai mult, mai ales dacă eşti ambiţioasă din fire. 

TAUR

Ai visuri şi planuri mari, de aceea trebuie să faci ceva economii dacă vrei să le duci la îndeplinire. Chiar dacă ţi se va părea dificil, câte o sumă mică pusă deoparte în fiecare zi va ajuta enorm în viitorul apropiat. Nu o duci rău din acest punct de vedere, însă ai standarde înalte şi vrei lucruri de calitate, care sunt mai scumpe. Merită tot efortul, pentru că fericirea adusă va fi de durată. 

GEMENI

Unele conflicte de la locul de muncă vor căpăta proporţii în acest început de săptămână şi nu poţi face nimic pentru a le aplana.

Din fericire, există şi un lucru bun în toată această situaţie, şi anume că între tine şi colegii tăi se vor lămuri lucruri care mocneau încă de multă vreme. Imediat după aceea, munca în echipă va fi mai fructuoasă. Se anunţă câştiguri suplimentare în viitorul apropiat atât pe tine, cât şi pentru partenerii tăi. 

RAC

Lucrurile nu sunt prea roz pentru tine pe plan profesional în aceste zile, şi implicit nici pe cel financiar. O demisie sau o concediere îţi dă viaţa peste cap şi cu greu vei reuşi să te aduni pentru a o lua de la capăt. Încearcă să combaţi depresia fiind mai optimsită şi căutând mereu resurse în lucrurile care îţi plac. Nu este exclus să te axezi pe viitor pe o pasiune de-a ta care pare destul de promiţătoare. Cariera ta poate începe abia acum!

Citeşte mai multe pe eva.ro