Horoscopul banilor în săptămâna 24-30 iunie: ce zodie primeşte amenzi, ce zodie dă lovitura la loto

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

24 iun. 2019, 09:32
Horoscopul banilor în săptămâna 24-30 iunie: ce zodie primeşte amenzi, ce zodie dă lovitura la loto

BERBEC

Săptămâna aceasta va fi bună în ceea ce privește banii.  Cu toate că ești o persoană care face economii în permanență, în aceste zile vei avea grijă să te răsfeți puțin. Poate că va fi vorba despre reînnoirea garderobei sau de o mini excursie, dar, cu siguranță, e suficient pentru te simți mai bine și mai plin de încredere.

TAUR

În primele zile ale acestei săptămâni, vei avea onoarea de a cunoște pe cineva care îți poate schimbabtraseul profesional. Va fi nevoie de multă muncă, însă nu vei putea contesta puterea șansei care ți se oferă. De acum înainte totul depinde doar de tine, însă ești o persoană extrem de determinată, lucru care te va ajuta mult atât în cariera, cât și în ceea ce privește banii.

GEMENI

Dacă în ultima perioadă ai tot întâmpinat probeleme cu banii, acum se pare că vei reuși să te redresezi. Nu ar strica puțin mai multă îndrăzneală atunci când vine vorba de proiecte noi sau de sarcini inedite. Indiferent de ce ți se cere să faci la locul de muncă, fă tot posibilul să te adaptezi și să dai tot ce ai mai bun!
 
RAC
Se preconizează o schimbare în viața ta în aceste zile și, cel mai probabil, aceasta va avea legătură cu finanțele. Vei avea șansă să câștigi mai mult în egală măsură cu riscul de a pierde o sumă de bani importantă, însă nimic nu mai depinde de tine acum. Încearcă doar să nu fii nerăbdător și să lași lucrurile să se întâmple!
 
Citeşte mai multe pe eva.ro