Horoscopul banilor în săptămâna 25 februarie-3 martie. Evită tranzacţiile financiare costisitoare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

24 feb. 2019, 10:11
Horoscopul banilor în săptămâna 25 februarie-3 martie. Evită tranzacţiile financiare costisitoare

BERBEC

Colegii de muncă ar putea să îţi saboteze succesul din cauza invidiei. Încearcă pe cât posibil să îţi faci treaba cât de bine poţi, fără să le răspunzi cu aceeaşi monedă. În cazul în care alegi să îţi pierzi timpul cu ei, rişti să îţi scadă veniturile în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu le permite să te calce în picioare.

TAUR

Este o săptămână bună pentru a te gândi la unele schimbări profesionale în viitorul apropiat. Nu o duci rău cu banii, dar nu ar strica să profiţi la maximum de toate abilităţile tale. Atunci când vezi că planurile tale nu se îndreaptă către direcţia bună, nu ezita să renunţi la ele şi să îţi faci altele!

GEMENI

Ai nevoie de bani în această săptămână pentru a termina unele proiecte pe care le-ai început recent. E posibil să fie vorba de renovarea apartamentului sau de achiziţionarea unor electrocasnice de care chiar ai nevoie. Foloseşte-ţi toate resursele în acest sens şi nu ezita să accepţi ajutor financiar din partea celor din jur, dacă chiar este necesar!

RAC

Încearcă pe cât posibil ca în această săptămână să eviţi orice tranzacţie financiară majoră! Nu semna documente importante pe grabă şi nu te înscrie la cursuri de perfecţionare dacă nu eşti sigur că vei avea timp să te ocupi de asta. Situaţia ta materială lasă de dorit şi nu poţi arunca cu banii dacă nu eşti sigur că vei avea beneficii de pe urma acţiunilor tale.

Citeşte mai multe pe eva.ro