Horoscopul banilor în săptămâna 26 februarie-4 martie: Nu lua decizii impulsive!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

25 feb. 2018, 09:32
Horoscopul banilor în săptămâna 26 februarie-4 martie: Nu lua decizii impulsive!

BERBEC

Vei avea o săptămână grea la locul de muncă. Sarcinile primite par că nu se mai opresc, iar asta îţi va pune capac în jurul zilelor de joi şi vineri.

Din păcate, nici măcar nu eşti impulsionată financiar, cu toate că ai avea atâta nevoie de mai mulţi bani. Astrele îţi recomandă să nu iei decizii la nervi, pentru că ai putea regreta mai târziu!

TAUR

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în aceste zile, dar nu te poţi plânge din cauza banilor.

Traversezi o perioadă bună din acest punct de vedere, iar munca pe care o faci pare că te împlineşte şi spiritual. Faci ceea ce îţi place, pui suflet, iar rezultatul nu are cum să nu fie unul bun. 

GEMENI

Îndreaptă-ţi atenţia către un coleg de la locul de muncă şi nu îi permite să tragă foloase de pe urma ta.

E posibil ca acum să-i descoperi adevărata faţă, lucru care te va dezamăgi enorm. Astrele îţi recomandă ca în aceste zile să nu dai bani cu împrumut şi să nu ajuţi pe nimeni înainte de a te documenta dacă chiar are nevoie sau nu de sprijinul tău. 

RAC

Nu lua decizii impulsive în această săptămână, mai ales în ceea ce priveşte documentele importante.

Nu semna sau nu investi bani în proiecte nerealiste, în ciuda a tot ceea ce ţi se promite. Dacă ai un loc de muncă stabil, ai grijă să nu te laşi manipulată de superiori. Este o perioadă bună pentru cursuri de aprofundare sau specializare, cât şi pentru examene sau teste. 

Citeşte mai multe pe eva.ro