HOROSCOPUL BANILOR în săptămâna 29 mai – 4 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani.

28 mai 2017, 14:05
HOROSCOPUL BANILOR în săptămâna 29 mai – 4 iunie

Gemeni

Este o săptămână bună în ceea ce priveşte afacerile sau proiectele colective.

Stai bine la capitolul convingere, de aceea încearcă să mergi până la capăt atunci când vrei să obţii ceva cu orice preţ. Indiferent câte piedici ţi s-ar pune, nu te lăsa întoarsă din drum!

Rac

Există şansa de a câştiga mai mulţi bani în acastă săptămână, însă acest lucru te va îndepărta de munca ta de bază.

Poţi face bani frumoşi dintr-o pasiunea sau o afacere personală, dar asta nu înseamnă că trebuie să îţi neglijezi sarcinile de la serviciu. Este o situaţie delicată pe care trebuie să o manageriezi cu maximum de responsabilitate şi înţelepciune.

Leu

Viaţa ta profesională cere mai multă atenţie de la tine, mai ales că ai o mulţime de sarcini de dus la bun sfârşit.

Amânările nu trebuie să mai existe în aceste zile, altfel rişti să pierzi sume importante de bani. Atunci când te vei elibera, vei ştii că ai luat cea mai bună decizie, dar până atunci, dedică-te în totalitate!

Fecioara

Cu cât ai mai mulţi bani, cu atât vrei mai mult.

Ai intrat într-o pasă în care eşti pusă pe economii mari şi uiţi să te mai bucuri chiar şi de micile plăceri pe care ţi le poate oferi viaţa. Nu trebuie să fii cheltuitoare, însă ai grijă să nu treci în extrema cealaltă. Din când în când, apelează la puşculiţă pentru a-ţi face mofturile!

Balanta

Nu eşti decisă ce vrei să faci cu economiile tale, de aceea amâni o hotărâre importantă pentru evoluţia ta.

Uneori, dacă nu faci lucrurile la momentul potrivit, rişti să pierzi trenul care te poate duce acolo unde ţi-ai dorit întotdeauna. E în regulă să nu iei decizi impulsive şi pripite, însă nici nu pierde prea mult timp în jurul lor!

Citeşte mai mult pe eva.ro

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 29 mai – 4 iunie 2017: O zodie are noroc pe toate planurile, fizic, material, afectiv