Horoscopul banilor în săptămâna 30 septembrie-6 octombrie. Ce zodii vor avea buzunarele pline

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

30 sept. 2019, 10:30
Horoscopul banilor în săptămâna 30 septembrie-6 octombrie. Ce zodii vor avea buzunarele pline

BERBEC

Este o săptămână bună pentru colaborări și pentru discuții despre afaceri ori investiții. Chiar dacă nu ajungi la nicio înțelegere cu cei pe care îi ai în față, e important ca lucrurile să fie spuse pentru a știi ce pași să urmezi pe viitor. Astrele te sfătuiesc să nu stagnezi, ci să încerci să faci orice pentru a-ți resuscita situația financiară. 

TAUR

Dacă lucrezi mai mult în grupuri și mai puțin de unul singur, vei avea toate șansele să evoluezi pe plan profesional. În acest proces este foarte important să comunici și să prinzi din zbor idei noi. Banii nu sunt o problemă pentru tine la momentul actual, însă nu ar strica să faci unele economii!

GEMENI

Situația ta financiară este una modestă, așa că nu o pune în pericol. Fii prevăzător atunci când cineva îți cere o favoare, mai ales dacă e vorba de bani. E posibil să constați că unele persoane din jurul tău nu au intenții deloc bune și că prietenia cu tine este falsă. 

RAC

Vei avea o săptămână foarte plină, însă vei avea suficientă energie pentru tot. Îți place să lucrezi atunci când știi că vei avea rezultate palpabile și îți place să simți că nu muncești degeaba. Nu aștepți laude din partea celor din jur, pentru că scopul tău este să-ți îmbunătățești situația financiară cât mai repede posibil.

LEU

Vei avea mult de muncă și vei putea greși cu ușurință în această săptămână. Cu toate acestea, nu vei fi taxat la bani, spre bucuria ta și a familiei tale. Vor apărea și tensiuni la locul de muncă, de aceea nu mai poți fi la fel de productiv ca înainte. Unii colegi te provoacă în mod intenționat, ferește-te de ei!

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta va fi bună în ceea ce privește finanțele. Vei primi o sumă de bani pe care o poți folosi pentru a achita o datorie mai veche. Chiar dacă apoi vei rămâne cu buzunarele goale, îți va plăcea sentimentul de libertate pe care ți-l oferă îndeplinirea promisiunilor. 

Citeşte mai multe pe eva.ro