Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 martie: Cod galben de vânt puternic în buzunarul multor zodii

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

03 mart. 2019, 07:55
Horoscopul banilor în săptămâna 4-10 martie: Cod galben de vânt puternic în buzunarul multor zodii

BERBEC

Săptămâna aceasta există riscul apariţiei unor situaţii neprevăzute care te vor obliga să cheltui bani mulţi. Deşi ai făcut până acum economii la maximum, începând de luni cardul ţi se va goli. Cu toate acestea, vei avea mulţumirea că, datorită ţie, o persoană apropiată va scăpa de un necaz. În viitor, gestul tău ar putea să se întoarcă înzecit.

TAUR

Este o săptămână bună pentru planuri, pentru că situaţia ta financiară îţi permite să îţi îndeplineşti cât de curând un vis. O achiziţie importantă este pe cale să se producă, însă astrele îţi recomandă să nu te grăbeşti. Cere sfatul celor dragi şi fii sigur că decizia pe care intenţionezi să o iei este una corectă şi de viitor. 

GEMENI

E posibil ca în aceste zile să te reorientezi profesional sau să îţi schimbi, pur şi simplul, locul de muncă. Dacă simţi că ai făcut totul în compania în care activezi la momentul actual, atunci înseamnă că a sosit momentul să faci o schimbare. Chiar dacă nu ai o problemă cu salariul şi o duci destul de bine din punct de vedere financiar, din când în când e bine să spargi gheaţa şi să ieşi din zona de confort pentru a evolua. 

RAC

În aceste zile vei fi nevoit să faci mai multe drumuri în interes de serviciu decât de aşteptai. Oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul şi, probabil, vei răbufni în faţa şefilor tăi. Nu este o idee deloc rea să ceri o mărire de salariu, însă trebuie să ştii cum să o faci şi să alegi bine momentul în care discuţi o chestiune atât de importantă. Cu singuranţă nu trebuie să acţionezi la nervi!

LEU

Axează-te în această săptămână pe relaţiile cu colegii ori superiorii tăi. Este foarte important să te înţelegi bine cu aceştia dacă vrei ca proiectele în care eşti implicat să dea roade cât mai rapid. Banii sunt o necesitate pentru tine şi faptul că îţi place să trăieşti în lux te determină să acţionezi uneori cu disperare, dar şi cu superioritate. Fii mai modest şi cu picioarele pe pămânT.

Citeşte mai multe pe eva.ro