HOROSCOPUL CADOURILOR: Află ce cadou vei primi în funcţie de zodie

Dacă ai fost cuminte și anul acesta, Moș Crăciun te va răsplăti. Un horoscop hazliu îți va explica cum stau lucrurile de Crăciun atunci când vine vorba de cadouri.

18 dec. 2014, 10:22
HOROSCOPUL CADOURILOR: Află ce cadou vei primi în funcţie de zodie

Berbec

Veşti excelente pentru Berbeci. Sunteţi încăpăţânaţi şi veţi căuta cadoul până veţi face brăduțul harcea-parcea.

Taur
Nu numai că nu vei primi nimic din ce ți-ai fi dorit, dar îţi va dispărea și bruma de cadouri, probabil „confiscate” de un tip din zodia Scorpion, zodie în care s-au născut extrem de mulţi egoiști.

Gemeni
Mereu ai fost ambiguu. Nu şi de Crăciun când vei ști exact cum să îl abordezi pe Moș Crăciun. Ești cea mai norocoasă zodie: vei primi bilete la toate concertele de colinde din această iarnă!

Rac
Eşti născut într-o zodie excelentă. Pentru a lua ţeapă pe 25 Decembrie. Primeşti o colecţie de timbre de la bunicul tău.

Leu
Cea mai puternică zodie, cel mai frumos cadou. Fix pe cel la care ai visat tot anul!

Fecioară
Cuadratura Lunii cu Marte îi predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind în total antagonism cu Moşul, care se ştie că e în zodia Săgetătorului. Probabil că nu vei găsi mare lucru sub brad.

Balanţă
Banii n-aduc fericirea şi nici ţie nu-ţi aduce Moşul mare lucru. Soarele, în confuzie cu Uranus, te face predispus la o lună amară, deci nu te întreba prea mult cum va fi de Revelion.

Scorpion
Dulciuri! Bani cash! O excursie într-o destinaţie exotică! Sunt doar câteva din lucurile pe care nu le-ai primit nici anul ăsta! E indicat să-ţi verşi nervii pe cineva din zodia Racului, ăia nu sunt în stare să se apere.

Săgetător
Anul ăsta primeşti cel mai frumos cadou din viaţa ta! O oră de discuţii fără hold, fără “reveniţi” şi fără “nu ţine de noi” cu un operator.

Capricorn
Eşti inteligent, ştii că Moşul nu vine, mai ales pentru că Marte e într-o conjunctură şi rudele tale nu au bani. Îţi vei pune singur 50 de lei în ghete, vei face poză şi o vei pune pe Facebook.

Vărsător
Jupiter e într-o poziţie dominantă în zodia ta, de unde şi zilele negre pe care le vei traversa începând de acum şi până la finalul sărbătorilor.

Peşti
Nu vei primi niciun cadou, poate pentru că nici nu te gândești să împodobești bradul!