Horoscopul CULORILOR: care este nuanţa care îţi INFLUENŢEAZA viaţa, în funcţie de zodie?

Pe tine ce culoare te reprezinta? Vezi daca nuanta ta preferata este si cea aleasa de astre! Culorile iti influenteaza viata mai mult decat crezi.

08 oct. 2015, 05:48
Horoscopul CULORILOR: care este nuanţa care îţi INFLUENŢEAZA viaţa, în funcţie de zodie?

HOROSCOPUL CULORILOR – cum iti influenteaza viata!

BERBEC – ROSU INTENS

Aceasta culoare simbolizeaza activitate, entuziasm, agitatie si incantare. Rosu intens este perfecta pentru a reprezenta energia Berbecului si intensitatea cu care acesta traieste. De asemenea, e o culoare puternica, robusta, colerica.

Daca porti rosu in momentele importante din viata ta vei domina si vei fi stapan pe situatie! 

TAUR – GALBEN APRINS

Este culoarea renasterii, o nuanta stralucitoare si calma in acelasi timp. Nuanta specifica Taurului aminteste de natura si te indeamna la visare. Aceasta culoare feminina te revitalizeaza si iti da speranta si intelepciune.

Daca ai de adoptat o decizie importanta stai intr-o incapere galbena, imbraca ceva galben sau doar gandeste-te la aceasta culoare! Te va calma si iti va deschide mintea.

GEMENI – PORTOCALIU

E o culoare stridenta, excentrica si agitata – desigur ca se potriveste Gemenilor! Este complet opusa prejudecatilor, dar un bun liant intre oameni. Este o culoare care indeamna la deschidere si la prietenie.

Daca vrei sa iti arati adevarata fata si sa te deschizi in fata unei persoane, poarta portocaliu. Te va percepe exact asa cum esti si te va accepta cu orice ai avea de marturisit in acele momente.

RAC – VERDE DESCHIS

Racul este reprezentat de un smarald deschis – culoarea perceptiei, a inteligentei dar si a izolarii. Verdele deschis este un simbol pentru afectivitate, emotie dar si prospetime. Este o culoare instabila, care te impinge si la visare, dar si la tristete.

Poarta verde daca vrei sa te simti in largul tau intr-o anumita situatie. Vei fi ca… racul in apa!

LEU – PORTOCALIU STRALUCITOR

Era firesc ca nuanta ce i se potriveste Leului sa fie puternica si stralucitoare. Portocaliul stralucitor stimuleaza si da putere. In plus, Leul prinde energie de la aceasta culoare care este pozitiva si calda, reflecta echilibrul, fericirea si sexualitatea.

Leul va purta portocaliu in zilele in care vrea intreaga lume la picioare! Deci, in fiecare zi?

FECIOARA – GRI

Fecioara nu poarta gri din cauza ca e o culoare trista, ci ca este o culoare neutra, care se pierde in peisaj, dar cumva, este mereu acolo. Asa e si Fecioara – retrasa, linistita, dar care este prezenta si stie tot ce se intampla. Griul este culoarea modestiei, a renuntarii, o culoare dificila.

Fecioara poarta cu placere griul care i se potriveste ca o a doua piele, mai ales atunci cand are un test sau un examen. Asa vine norocul, nu?

Citeşte mai multe, pe revista TEO