HOROSCOPUL DE DUMINICĂ: Ce v-au rezervat astrele

Horoscop: "Relatiile parteneriale te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse, fie cu partenerul de viata, fie cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali", spun astrele pentru Fecioare. Citeşte predicţile pentru celelalte zodii.

02 mart. 2014, 07:41
HOROSCOPUL DE DUMINICĂ: Ce v-au rezervat astrele

Berbec
Esti introvertit si cufundat adanc in gandurile tale in aceste zile. Sanatatea este vulnerabila, mai ales pe segmentele picioarelor si secundar pe cele ale sistemului digestiv. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece se pot produce erori. Odihneste-te, adopta o dieta de sezon, plimba-te in aer liber si inconjoara-te de oameni veseli si receptivi la nevoile sufletului tau. Pe cai neconventionale iti vin informatii pretioase fie din zona profesionale, fie din zona relatiilor cu cei apropiati. Tine cont de ele si actioneaza in consecinta.

Taur
Prietenii si protectorii te inconjoara cu mult drag la finalul acestei saptamani. Bucura-te de prezenta lor si lasa grijile deoparte. Caruselul de activitati care se contureaza alaturi de aceste persoane iti poate aduce multa culoare si voie buna in viata cotidiana. Totusi, fii prudent si analizeaza bine fiecare oferta, sfat sau persoana care pretinde ca vrea sa te ajute sau sa te sustina intr-un proiect personal. Exista in preajma ta, sub masca prieteniei sau a protectiei, persoane nepotrivite tie si care au alte scopuri decat cele afisate.

Gemeni
Activitatile socio-profesionale se intensifica zilele acestea. Poate fi vorba despre reuniuni intre colegii de serviciu, dar la care participa si persoanele cu functie, sefii sau alti reprezentanti ai unor institutii oficiale. Vrei nu vrei trebuie sa participi ba chiar va trebui sa tii un discurs sau sa prezinti activitatile profesionale derulate in ultimul timp. Frumos este ca vei fi apreciat pentru eforturile tale, de aceea fii prudent. Imaginea in ochii celorlalti se va modifica in functie de felul in care te prezinti. Dar si acasa este rost de reuniuni familiale de anvergura.

Rac
Finalul acestei saptamani îți poate aduce vesti din si despre străinătate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unnei calatorii indepartate, de agrement sau pentru studii. Insa, sufletului tau i-ar placea sa desfasoare activitati culturale, de genul vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau sa participe la seminarii pe teme spirituale. Sunt momente excelente pentru discutii filozofice, pentru studii si cercetari socio-umane. Aloca-ti suficient timp si resurse materiale pentru a-ti largi orizontul cunoasterii si pentru a te bucura de invataturile marilor personalitati ale contemporaneitatii.

Leu
Chestiunile legate de bani si bunuri folosite si administrate impreuna cu altii sunt temele principale ale acestor zile. Se pare ca trebuie sa achiti facturi, taxe sau sa faci plata unor servicii de care ai beneficiat in trecut. Evita ingrijorarile legate de resursele tale materiale, deoarece mana divina te ajuta discret, dar sigur. Totusi este bine sa fii prudent, pentru ca exista risul sa platesti daune de pe urma altora sau sa se profite de pe urma muncii si agoniselii tale. Pe de alta parte, ar fi bine sa te gandesti si la insemnatatea evenimentelor in care esti implicat, dincolo de aparente.

Fecioara
Relatiile parteneriale te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Sunt posibile discutii aprinse, fie cu partenerul de viata, fie cu cei de afaceri sau colaboratorii profesionali. Exista multe detalii ale acestor relatii care sunt inconjurate de mister si asa vor ramane multi ani de acum incolo. Este bine sa fii prudent cu aceste persoane si sa te retragi din relatie in momentul in care simti nesiguranta, disconfort sau observi ca lucrurile iau un alt fagas decat cel dorit sau estimat de tine. 

Balanta
Chiar daca este weekend este posibil sa fii nevoit sa iti contiunui activitatea de la serviciu sau cea de rutina de acasa sa te suprasolicite. Tot ce realizezi in sfera profesionala nu poate fi apreciat la justa valoare a eforturilor tale depuse, pentru ca energia astrala care vine pe acest sector invaluie in chip misterios totul. Relatiile colegiale sunt conflictuale, de aceea bazeaza-te doar pe fortele tale. Ai grija si de sanatatea ta, pentru ca organismul este obosit si are nevoie de ingrijiri speciale. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil!  

Scorpion
Se contureaza noutati la capitolul amoros, dar si in relatia cu copiii. Veselia si cheful de aventuri care te cuprinde la sfarsitul acestei saptamani va aduna in preajma ta persoane interesante, dornice de petrecere ca si tine. Insa, o relatie de iubire mai veche se poate finaliza sau reconfigura defintiv. Dar exista si varianta ca inima ta sa tresalte la vazul sau azul unei alte fiinte. Tine-ti firea, evita relatiile frivole si mai asteapta cateva zile pana sa iei vreo decizie legata de relatiile tale sentimentale. Copiii sunt o tema delicata, de aceea fii prudent si cu ei.

Sagetator
Weekend-ul este favorabil treburilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. De ceva vreme, sufletul tau este mai mult acasa, printre cei dragi, fiindu-ti mai dificil sa te ocupi si de treburile din afara sferei domestice. Sunt momente favorabile pentru imbunatatirea conditiilor de trai din spatiul in care locuiesti. Planurile de vanzare sau cumparare a unor bunuri ar avea succes, daca permiti si celor din preajma ta sa se exprime in acest sens. Nostalgia copilariei si dorul de confortul ei te invaluie intr-un mod placut. Oranizeaza agape surpriza si bucura-te de prezenta celorlalti.

Capricorn

Se contureaza intalniri si dialoguri aprinse cu rudele si prietenii apropiati, dar si calatorii pe distante scurte. Gandirea si comunicarea iti sunt inspirate, iar ceilalti te vor asculta fascinati. Totusi, alege-ti cu grija cuvintele si subiectele de discutie. Exista persoane in preajma ta care nu sunt pregatite sa auda chiar tot ce doresti tu sa spui. Pe de alta parte ar fi bine sa te desprinzi de rutina si sa mergi intr-o excursie. Cu putin efort si bunavointa ii poti antrena si pe cei dragi in discutii interesante sau in calatorii cu tema: vizitarea unor expozitii de arta, a unor locuri incarcate de energie deosebita sau a unor targuri de sezon.  

Varsator
Totul se invarte in jurul veniturilor tale din munca pe care o desfasori la un serviciu oficial. Pe de o parte iti vin bani, cadouri sau favoruri. Pe de alta parte, insă se pare ca vei fi nevoit sa cheltuiesti fie pe cele necesare traiului zilnic, fie tu la randul tau trebuie sa oferi altora cadouri sau chiar bani sub forma de imprumut. Dozeaza-ti atent resursele materiale. Recomandabil este sa eviti cheltuielile nefondate sau de anvergura. Mai mult decat atat, ai grija unde iti depozitezi bunurile si banii, deoarece exista un risc crescut de frauda, furturi sau pierderi.

Pesti
Sunt zile favorabile pentru a te ocupa pe indelete de sufletul si trupul tau. Renunta la obiceiurile, conceptiile, ideile sau planurile nepotrivite si chiar priveste cu un ochi critic si relatiile in care esti implicat. Minunat ar fi sa iti programezi sedinte de masaj, de ingrijire corporala, apeland la persoane specializate in acest sens. Evita tendinta de a te implica in prea multe treburi deodata si mai ales in cele ale altora. Dupa-amiezele acestui final de saptamana petrece-le in compania celor dragi, dar plimba-te si in aer liber. 

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro