Horoscopul de miercuri: Ce zodii au parte de reuşite

Horoscop 27 Ianuarie 2016: Citiţi previziunile astrale pentru fieacre zodie.

27 ian. 2016, 07:32
Horoscopul de miercuri: Ce zodii au parte de reuşite

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E vremea sa te eliberezi de o zona sumbra a amintirilor de odinioara, pentru ca ceea ce ai trait atunci, nu mai are nicio legatura cu prezentul. Inchide acel capitol odata pentru totdeauna, iarta si uita ce s-a intamplat, pentru ca acum nu mai conteaza absolut deloc ce lasi in urma, ci doar concluziile folositoare extrase din experientele respective. Concentreaza-te asupra viitorului, pentru ca ceea ce ai invatat candva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fara a duce dupa tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativa.  

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ai mare nevoie de liniste, si unde te simti cel mai bine daca nu acasa? Chiar daca te retragi complet din iuresul lumii pentru o zi, fara a lua legatura cu nimeni, vei fi multumit de aceasta izolare, pentru ca doar asa iti poti incarca eficient bateriile. Nu vrei sa fii batut la cap cu problemele altora, nici sa-ti sune telefonul intruna, si nu doresti nimic altceva decat liniste profunda in care sa meditezi asupra propriei tale vieti. Meriti o zi de refugiu in care sa te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de putina atentie.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca si ceilalti ar fi la fel de joviali si de deschisi ca tine, ziua ar fi o mare reusita, dar nu prea ai parte de asemenea interlocutori. Unii sunt invidiosi, se poarta urat, isi urmaresc doar propriile interese si, la oricata amabilitate ai avea, tot vei ajunge la un moment dat intr-un blocaj in care nu vei mai putea sa te porti la fel de frumos. Chiar si oamenii cu care aveai inainte o buna colaborare par acum de pe alta planeta si nu-ti raspund la fel de amabil la dialog, incat mai bine te-ai descurca singur in tot ce ai de facut. i

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vestile care vin de la cei dragi de departe sunt ingrijoratoare si devine frustrant sa nu poti ajunge la ei cat mai repede. Esti prins in alte probleme si te enervezi singur ca nu le poti lasa pe toate balta ca sa pleci acolo unde te cheama sufletul. Incearca sa le fii de ajutor de la distanta, cu un telefon de incurajare sau cu un sfat bun transmis cu gandul, pentru ca momentan nu-ti poti permite o calatorie. De altfel, chiar si calatoriile, daca totusi ai pleca la drum, nu vor iesi conform planurilor de acasa.

Citeşte mai multe pe showbizreport