Horoscopul de weekend 22-23 martie 2014

Horoscop: Casa si familia sunt la mare cinste pentru tine in acest weekend.

21 mart. 2014, 14:58
Horoscopul de weekend 22-23 martie 2014

BERBEC
Finalul acestei saptamani este potrivit proceselor de invatare-evaluare. Poate fi vorba despre un studiu pe care il parcurgi de mai mult timp, care acum a ajuns la o etapă finală si trebuie sa sustii examene sau diverse probe. Insa, pe de alta parte, sufletul tau va face o retrospectiva a ultimelor evenimente in care ai fost sau esti implicat si va trage concluziile necesare. In orice caz, mentalul tau superior se va imbogati cu informatii noi. Dupa-amiezele acestor zile ar fi bine sa vizionezi un spectacol de teatru, un concert de muzica sau sa palavragesti cu cineva drag tie.

TAUR
Chestiunile financiare in care esti implicat alaturi de rude sau colaboratori profesionali sunt temele importante din acest weekend. Se pare ca va trebui sa platesti facturi, taxe sau daune de pe urma actiunilor persoanelor amintite. Datoriile de orice fel ar fi bine sa le achiti la timp si pe cat posibil evita sa faci altele. Tentatia de a te asocia in proiecte de investitii pe termen lung este la cote mari. Faptul ca esti foarte activ in sectorul muncii, sanatatea ta este vulnerabila. Dozeaza-ti eforturile si mai ales ai grija cui permiti sa iti foloseasca banii si bunurile.

GEMENI
Relatiile parteneriale sunt puse sub lupa. Intra in discutie atat partenerul de viata, cat si colaboratorii profesionali. Aparent din senin se pot isca discutii aprinse legate de vaniturile tale obtinute din munca pe care o desfasori la serviciu. Bine ar fi sa iti folosesti mai atent resursele materiale si sa nu le divulgi celorlalti. La orizont ti se contureaza posibilitati noi de castig si astfel multi doresc sa profite. Fii discret, dozeaza-ti eforturile si depune toate eforturile posibile de a vorbi cat mai putin si despre lucruri banale.

RAC
Este multa agitatie la serviciu si nu ai cum sa o ratezi. Vrei nu vrei va trebui sa iti continui munca si sa ai de-a face cu colegi mai mult sau mai putin onesti. Ar fi bine sa iti schimbi stilul de lucru si felul in care relationezi in sfera profesionala. Asta pentru ca organismul iti este obosit si chiar are nevoie de relaxare. Se pot accentua neplaceri legate de ficat, de aceea fii prudent si mananca sanatos. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine.

LEU
Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie relatiile sentimentale si cele cu copiii. Sunt momente bune pentru activitati recreative alaturi de cei dragi, dar si pentru hobby-uri. Totusi, neplaceri pot aparea de la banii si bunurile pe care le folosesti si administrezi in comun cu cei dragi, de aceea fii prudent. Posibil sa fii nevoit sa cheltuiesti o suma importanta de bani pe mofturile persoanei iubite sau copiilor. Mentalul iti este alert, iar comunicarea lasa de dorit. Sustine-ti punctele de vedere cu vorbe putine, dar concise.

FECIOARA
Casa si familia sunt la mare cinste pentru tine in acest weekend. Fie ca trebaluiesti alaturi de membrii familiei, fie ca pur si simplu lenevesti in casa, sufletul tau va fi multumit si impacat. Planurile domestice de investitii au succes daca le discuti cu ceilalti, dar mai ales daca tii cont de parerile si doleantele membrilor familiei. Pot aparea si niscai tensiuni, dar le poti dizolva cu putin efort. In dupa-amiezele acestor zile, reuneste-i pe cei dragi la o masa copioasa si amuza-i cu snoave.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro