Horoscop de weekend Camelia Pătrăşcanu: Ce ne aşteaptă la sfârşitul săptămânii

Horoscopul de weekend Camelia Pătrăşcanu. Noptile de vineri spre sambata si sambata spre duminica ne pot aduce raspunsuri, viziuni, anticipari care ne ghideaza in autocunoastere si solutionarea situatiei traite.

30 mart. 2018, 12:46
Horoscop de weekend Camelia Pătrăşcanu: Ce ne aşteaptă la sfârşitul săptămânii

Horoscopul de weekend Camelia Pătrăşcanu. Acumularea de putere personala atinge un maxim. Iar cele doua zile ne pot da cele mai profunde intuitii cu privire la cine suntem de fapt si ce ne dorim cu viata noastra, cat de departe suntem acum de noi insine si cum putem reveni pe culoarul nostru de destin.

Pentru ca am avut o saptamana de analiza, gandire si razgandire, aprecierea efortului, riscurilor si disconfortului. Dar si a curajului, increderii sustinuta de fapte concrete. Daca sambata si duminica apar nelinistea si teama in legatura cu alegerea pe care vrem sa o facem inseamna ca acel drum nu e pentru noi (fie pentru ca e gresit fie pentru ca noi nu suntem inca potriviti cu acea alegere).

Dar daca apare un sentiment de liniste si siguranta (chiar daca inca nu avem toate raspunsurile, posibilitatile sau certitudinile), de incredere ca viata ne ghideaza, ca exista un talc al vietii noastre care ne sustine indiferent pe ce drum mergem, inseamna ca alegerea e cea potrivita.