Horoscopul de weekend pentru 19-20 noiembrie 2016: Momente cu partenerul şi relaxare la cumpărături

Horoscop de weekend 19-20 noiembrie 2016. Previziuni pentru acest sfârșit de săptămână. În acest weekend, unele zodii se bucură de momentele petrecute cu partenerul de viață. Pentru alte zodii, acest weekend este dedicat vizitelor. Însă, unele zodii au nevoie de odihnă, pentru că urmează o săptămână încărcată.

18 nov. 2016, 19:28
Horoscopul de weekend pentru 19-20 noiembrie 2016: Momente cu partenerul şi relaxare la cumpărături

Horoscop de weekend 19-20 noiembrie

Berbec

Sâmbătă:Ai grijă și nu te lăsa influențat de sfaturile anumitor persoane din jurul tău. Nu toată lumea are intenții bune și poți să fii încurajat să faci alegeri greșite.

Duminică:Vă veți reîntâlni cu o persoană dragă, care va reuși să vă încarce cu energie pozitivă. Vă sfătuim să fiți prudent în decizii care privesc afacerile sau serviciul.  

Taur

Sâmbătă: Nu te lăsa descurajat că lucrurile nu merg atât de bine cum ți-ai propus. Experiența se dobândește prin muncă și antrenament. Așa că nu abandona cursa! 

Duminică: Vă bucurați de armonia din familie! Vă sfătuim să vă relaxați alături de cei dragi. Spre seară veți primi o vizită din partea unor prieteni apropiați.

Gemeni

Sâmbătă: Ți-ai pierdut încrederea în tine, pentru că ceva din trecut nu ți-a ieșit conform așteptărilor. De fiecare dată când simți o astfel de îngrijorare amintește-ți cât de bine ai ieșit când ai mai trecut prin astfel de situații.
Duminică: Azi vă veți relaxa la cumpărături. Veți reuși să vă achiziționați un lucru pe care vi-l doriți de foarte mult timp. Seara o veți petrece cu cei dragi!

Citeşte mai multe pe revista Teo