Horoscopul dragoste 24-30 decembrie. Cum stai cu iubirea în săptămâna Crăciunului

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

22 dec. 2018, 11:58
Horoscopul dragoste 24-30 decembrie. Cum stai cu iubirea în săptămâna Crăciunului

BERBEC

Dacă îi vezi pe cei din jurul tău relaxaţi şi fericiţi, ci siguranţă te vei molipsi şi tu în această săptămână. Vei avea o mulţime de activităţi noi alături de partenerul de viaţă, iar acest lucru vă va consolida relaţia. Dacă sunteţi la început de drum, e posibil ca în această perioadă să se petreacă întâlnirea cu părinţii fiecăruia dintre voi. 

TAUR

Chiar dacă între tine şi partenerul de viaţă au existat unele tensiuni recent, în această săptămână totul va reveni la normal. Mai mult decât atât, cel mai probabil vei simţi chiar o îmbunătăţire în relaţia voastră, comunicarea dintre voi fiind mai eficientă. Vă veţi distra împreună şi vă veţi redescoperi calităţi de care aţi şi uitat că există. Perioada sărbătorilor e favorabilă şi pentru nativii singuri cărora le place să socializeze.

GEMENI

Chiar dacă ar trebui să fie numai lapte şi miere între tine şi partener în această săptămână, situaţia va fi cu totul pe dos. Vă puneţi ambiţii prosteşti şi vă certaţi din nimicuri, în condiţiile în care în jurul vostru este numai atmosferă de sărbătoare. Spre weekend, vei avea ocazia să discuţi cu cineva care poate privi obiectiv toată această treabă!

RAC

Între tine şi partenerul tău de viaţă intervin tot mai multe persoane capabile să vă schimbe sentimentele avute unul pentru celălalt. Din păcate, în această săptămână eşti tot mai aproape de despărţire, chiar dacă depui eforturi pentru a rezolva problemele dintre voi. Perioada sărbătorilor nu vă face să fiţi mai toleranţi, ci din contră mai arţăgoşi. Dacă e ceva grav şi de neiertat la mijloc, atunci nu vă mai chinuiţi inutil!

Citeşte mai multe pe eva.ro