Horoscopul dragostei 4-10 iunie. Cum stai cu iubirea în această săptămână. Unele zodii vor fi nefericite, familia intervine în relaţie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

03 iun. 2018, 08:26
Horoscopul dragostei 4-10 iunie. Cum stai cu iubirea în această săptămână. Unele zodii vor fi nefericite, familia intervine în relaţie

BERBEC

Un incident minor ce va avea loc în această săptămână va scoate la iveală faptul că partenerul tău de viaţă nu e dispus să te apere. Pe cât de urâtă a fost situaţia în sine, pe atât de groaznică ţi se va părea atitudinea lui faţă de tine. Vei începe să ai îndoială în suflet, iar asta nu va putea fi prea uşor înlăturată. Dacă eşti singură, te vei concentra mai mult pe carieră şi nu vei avea timp să duci lipsa unui iubit. 

TAUR

Cineva din familia ta este împotriva relaţiei în care eşti implicată, iar asta înseamnă că îţi poate crea greutăţi pe plan amoros.

Chiar dacă partenerul tău nu este pe placul acelei persoane, asta nu înseamnă că nu e bun pentru tine. În momentul de faţă, cel mai important lucru este ceea ce simţi tu, aşa că nu te lăsa influenţată de părerea nimănui. Mai mult decât atât, ai grijă ca pe viitor să nu mai permiţi nimănui să îşi bage coada în viaţa ta privată. 

GEMENI

Pe cât de fericită ai fost zilele trecute, pe atât de nefericită te vei simţi în această săptămână. Partenerul tău de viaţă te face să treci de la o stare de alta rapid, iar asta nu poate însemna decât că eşti prea credulă. Nu îţi face iluzii atunci când se poartă bine cu tine şi nu şterge cu buretele tot răul pe care ţi-l face doar pentru că îţi spune te iubesc apoi. E posibil ca acesta să te manipuleze mai mult decât ai crede!

RAC

Viaţa ta sentimentală nu este una tocmai reuşită, cel puţin din punctul tău de vedere. Dacă i-ai întreba pe cei din jur, aceştia cu siguranţă ţi-ar spune că te cred fericită şi că nu ai de ce să nu fii aşa. În această săptămână a sosit momentul în care ar trebui să te întrebi dacă nu cumva cei din jur chiar au dreptate şi că tu eşti vinovată pentru cum te simţi. E cazul să te mulţumeşti cu ceea ce ai, să apreciezi şi să te bucuri!

Citeşte mai multe pe eva.ro