Horoscopul dragostei 4-10 martie. Cum stai cu iubirea în săptămâna Mărţişorului

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

03 mart. 2019, 07:40
Horoscopul dragostei 4-10 martie. Cum stai cu iubirea în săptămâna Mărţişorului

BERBEC

8 martie te va găsi mult mai atent cu persoana iubită. Indiferent dacă eşti căsătorit sau nu, săptămâna aceasta eşti mai romantic decât de obicei şi mai deschis în ceea ce priveşte sentimentele tale. Dacă eşti singur, e posibil ca în weekend să întâlneşti o persoană misterioasă care te va atrage mai mult decât ai fi crezut vreodată. 

TAUR

Este o săptămână bună pentru nativii singuri, pentru că aceştia au mari şanse să îşi găsească jumătatea acolo unde se aşteaptă mai puţin.

Dacă eşti implicat într-o relaţie, vei aprecia la maximum ceea ce ai lângă tine şi vei încerca pe cât posibil să-ţi faci partenerul de viaţă să se simtă iubit. 

GEMENI

Săptămâna aceasta te vei concentra mai mult decât de obicei pe relaţiile cu cei dragi. Fie că este vorba despre prieteni sau despre partenerul de viaţă, cert este că vei renunţa la orice altceva în favoarea lor. Dacă eşti singur, nu ar fi de mirare să cunoşti pe cineva pe care o să-l urăşti iniţial, după care să te îndrăgosteşti de el. 

RAC

Nu ar stica să fii mai diplomat în această săptămână, chiar dacă nu îţi convin multe în legătură cu persoana iubită. Chiar dacă ai toate motivele să îi reproşezi că nu face lucrurile cum trebuie, e bine să ştii cum să o faci. Orice jignire se va întoarce cândva împotriva ta. Dacă eşti singur, cel mai probabil îţi vei petrece mare parte din timp alături de prieteni şi nu există o altă cale de distracţie mai bună decât aceasta. 

Citeşte mai multe pe eva.ro