Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOP: Saptamana 21 - 27 aprilie este caracterizata prin experiente emotionale puternice, iar majoritatea nativilor vor putea avea parte de experiente unice.

21 apr. 2014, 07:30
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Vechile povesti de dragoste ar putea sa iasa din nou la suprafata, asa ca va fi foarte important modul in care se va alege sa fie gestionate astfel de situatii. Nu va fi o saptamana marcata de evenimente astrale importante, astfel majoritatea nativilor vor avea oarecum discernamant in majoritatea situatiilor.Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in urmatoarea perioada, citeste horoscopul pentru saptamana 21 – 27 aprilie.

Berbec
Configuratia astrala din aceasta perioada te incurajeaza sa iei unele decizii. Schimbarile pe plan sentimental pot fi benefice, insa trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a lua unele decizii. Evita persoanele care sunt prea obsedate de personalitatea ta si in niciun caz nu te arunca cu capul inainte intr-o relatie. Chiar daca te vor curta foarte multi barbati in aceasta perioada, este bine sa stii ce sa alegi.

Taur
Daca ai cautat in zadar relatia potrivita, in aceasta perioada vei intelege ca e de ajuns doar o schimbare de atitudine pentru a avea mai mult succes. Pesimismul nu te va ajuta sa atragi privirile barbatilor si nici nu vei fi o prezenta prea placuta in cercul de prieteni. Imbratiseaza orice moment din viata ta, asa cum este el. Actualul climat te va ajuta sa te desfasori in voie, asa ca profita de aceasta saptamana.

Gemeni
Esti nehotarata in privinta alegerilor pe care trebuie sa le faci si acest lucru te face sa fii usor irascibila, in special in preajma persoanelor de sex opus. In cercul de prieteni nu vei fi o prezenta prea placuta daca nu iti schimbi atitudinea, asa ca este cazul sa te pui pe picioare si sa te gandesti la beneficiile pe care le poti avea daca incepi sa fii mai optimista.

Citeşte mai mult pe ele.ro