Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOP: Saptamana 22 - 28 septembrie 2014 marcheaza practic echinoctiul de toamna, iar evenimentele astrale ce vor avea loc pe parcursul acestei perioade vor avea o influenta puternica asupra nativilor, in special in zona relatiilor.

22 sept. 2014, 06:26
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOP: Soarele va intra in zodia Balanta, ceea ce inseamna ca influenta sa se va resimti puternic. Apar schimbari in viata de cuplu si este necesar ca anumiti nativi sa ia decizii cu sufletul.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 22 – 28 septembrie 2014:

Berbec

Este o saptamana favorabila vietii de cuplu. Exista posibilitatea sa rezolvi cateva divergente pe care le ai cu partenerul de viata sau sa pui bazele unei noi relatii. Astrele nu iti promit ca vei simti din nou fluturi in stomac, insa vei fi mai romantica si vei avea mai multa nevoie de atentie in aceasta perioada.

Taur

Sensibilitatea ta atinge cote maxime in aceasta perioada. Nevoia de a avea un partener de viata este tot mai mare si din aceasta cauza ai tendinta sa faci alegeri gresite. Daca esti implicata intr-o relatie, astrele te sfatuiesc sa fii mai cumpatata si sa nu te grabesti sa faci presiuni asupra iubitului tau.

Gemeni

Este perioada perfecta pentru a rezolva orice problema pe care o ai in cuplu. Iubitul tau va fi mai intelegator ca niciodata, iar comunicarea va ajuta sa va apropiati mai mult unul de celalalt. Da frau liber emotiilor si nu-ti fie teama sa exprimi mereu ceea ce simti. Daca esti singura, astrele te sfatuiesc sa adopti o atitudine mai optimista.

Citeşte mai mult pe ele.ro