Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie

Săptămâna 29 septembrie - 5 octombrie va fi influenţată de trecerea planetei Venus din Fecioara în Balanţă, ceea ce înseamnă că foarte mulţi nativi vor avea parte de schimbări pe plan sentimental.

29 sept. 2014, 08:31
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie

Totodata, influentele planetelor Marte, Mercur, Soare, Pluton si Uranus se vor resimti in viata de zi cu zi. Cei care doresc sa puna bazele unei relatii serioase trebuie sa faca curat in trecutul lor, ceea ce inseamna renuntarea la relatii toxice sau la conceptii gresite.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru 25 septembrie – 5 octombrie 2014:

Berbec

Comunicarea este esentiala in aceasta perioada. Apar cateva probleme in cuplu si trebuie rezolvate in cel mai scurt timp posibil. Partenerul de viata este nemultumit de anumite lucruri, iar tu trebuie sa-i acorzi mai multa atentie. Tot in aceasta perioada este posibil sa iasa la suprafata si o idila mai veche a partenerului.

Taur

E o perioada foarte romantica pentru tine. Vei fi asaltata cu declaratii de dragoste si ai foarte multi pretendenti. Cu toate ca nu iti doresti o relatie in momentul de fata, te incanta ideea de a fi in centrul atentiei. Ai grija, nu te juca prea mult cu focul pentru ca risti sa te arzi. Finalul de saptamana iti va aduce vesti si mai bune.

Gemeni

Este timpul sa faci totul din iubire si pentru iubire! Renunta la egoism si incearca sa-i acorzi mai multa atentie persoanei iubite. Desi programul tau va fi destul de incarcat pe parcursul acestei saptamani, incearca sa planifici o escapada romantica. Daca esti singura, nu e indicat sa te grabesti sa te implici intr-o relatie.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.