Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 octombrie

Săptămâna 6 - 12 octombrie este cea a superiorităţii, majoritatea nativilor vor simţi nevoia să-şi depăşească condiţia şi vor încerca să repare câteva greşeli pe care le-au făcut în trecut.

06 oct. 2014, 07:53
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 octombrie

In centrul atentiei se va afla si planul sentimental, nativii singuri vor avea posibilitatea sa-si puna gandurile in ordine, iar cei implicati intr-o relatie vor fi supusi unor teste.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 6 – 12 octombrie 2014:

Berbec

Se anunta o saptamana relativ calma pe plan sentimental. Apar cateva discutii intre tine si partenerul de cuplu, insa reusiti sa clarificati orice nelamurire cu calm. Sfarsitul de saptamana va poate surprinde in compania altor persoane, probabil o sa primiti o invitatie la un eveniment important.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 6-12 octombrie

Taur

Incerci sa indrepti cateva greseli pe care le-ai facut fata de partenerul de viata, insa acesta nu se arata foarte intelegator fata de tine. Vei avea o stare destul de agitata si va fi necesar sa incerci sa te calmezi. Nu aprofunda niciun subiect daca nu reusesti sa-ti gasesti cuvintele. Astrele te sfatuiesc sa mai astepti putin.

Citeşte şi HOROSCOP. Cât de LĂUDĂROŞI sunt oamenii, în funcţie de zodie

Gemeni

Desi ti se pare ca apar cateva tensiuni intre tine si partenerul de viata, astrele te sfatuiesc sa nu te grabesti sa tragi concluzii. Pe parcursul acestei saptamani vor aparea o serie de schimbari si este necesar sa-ti pastrezi calmul. Chiar daca anumite lucruri nu sunt pe placul tau, nu trebuie sa incepi sa dai vina pe iubit.

Continuarea articolului pe Ele.ro.