Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 8-14 septembrie

Săptămâna 8 - 14 septembrie este dedicată schimbărilor. Conjuncţiile astrale sunt favorabile, iar foarte mulţi nativi îşi vor putea găsi liniştea pe plan sentimental.

08 sept. 2014, 09:34
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 8-14 septembrie

Orice decizie luata in aceasta perioada va aduce numai schimbari pozitive in viata nativilor, iar pentru unii dintre ei va fi si o perioada de tranzitie, in care vor invata din greselile trecutului si vor incepe sa puna bazele unui viitor armonios.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 8 – 14 septembrie 2014.

Berbec

Esti ingrijorata din cauza ca nu ti-ai gasit sufletul pereche? Astrele isi vor concentra toata energia asupra ta in aceasta perioada, iar tu vei fi in centrul atentiei. Vei cunoaste foarte multe persoane noi si vei avea toate sansele sa-ti intalnesti sortitul. In plus, sunt sanse sa te contacteze si un fost iubit pe parcursul acestei saptamani.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 8-14 septembrie: Previziunile astrologului Mariana Cojocaru VIDEO

Taur

Esti foarte increzatoare in fortele proprii, debordezi de energie si reusesti sa atragi toate privirile asupra ta. Cei din jur iti fac numai complimente, iar tu zambesti fara sa ai un motiv anume. Asadar, profita la maximum de aceasta perioada si nu refuza invitatiile in oras venite din partea persoanelor de sex opus.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu banii în săptămâna 8-14 septembrie, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Persoana iubita incearca sa ascunda anumite lucruri de tine, ceea ce nu va fi deloc placut. Cu toate ca iti doresti sa-ti confrunti iubitul, astrele te sfatuiesc sa te gandesti mai bine inainte sa faci acest lucru. Ai nevoie de o perioada de liniste si ar fi indicat sa iei o pauza de la relatie. Spre sfarsitul saptamanii o invitatie neasteptata te-ar putea apropia de un fost iubit.

Restul horoscopului pe Ele.ro.