Horoscopul dragostei august 2018: Iubiri renăscute, pasiuni nebănuite, dar şi despărţiri dureroase

Luna august se anunta o luna plina de iubire pentru zodii. In timp ce unii nativi vor trai pasiuni nebanuite, altii vor reaprinde flacara unei iubiri mai vechi. Afla ce ti-au pregatit astrele in plan sentimental pentru luna august, in functie de zodie.

20 iul. 2018, 07:15
Horoscopul dragostei august 2018: Iubiri renăscute, pasiuni nebănuite, dar şi despărţiri dureroase

BERBEC

Complicatii, schimbari de registru, decizii majore. Cam in acesti termeni se va desfasura luna august in plan sentimental. E destul de greu sa-ti pastrezi echilibrul in aceste conditii. Incearca sa iti dozezi energia astfel incat sa depasesti cu capul sus acest interval. Riscul aparitiei unor conflicte este major.

TAUR

Pentru Taurii se anunta o relatie incitanta la locul de munca, cel mai probabil cu o persoana cu functie, e foarte probabil sa inceapa in aceasta ultima luna de vara. Ati putea pleca intr-un concediu impreuna, astfel incat lucrurile sa se stabilizeze intre voi. La fel de bine, insa, este posibil sa intalnesti pe cineva din trecut, iar flacara dragostei sa se reaprinda intre voi.

GEMENI

Gemenii au parte de o luna agitata in plan sentimental. Este posibil sa fie nevoie sa faci putina ordine, sa iei niste decizii importante pentru viitorul tau. Lucrurile s-ar putea transa chiar dupa concediu, atunci cand vei da cartile pe fata. Traversezi o perioada sensibila, in care dragostea este privita la un nivel mult mai profund.

RAC

Gemenii au parte de o luna agitata in plan sentimental. Este posibil sa fie nevoie sa faci putina ordine, sa iei niste decizii importante pentru viitorul tau. Lucrurile s-ar putea transa chiar dupa concediu, atunci cand vei da cartile pe fata. Traversezi o perioada sensibila, in care dragostea este privita la un nivel mult mai profund.

LEU

Esti destul de ursuz/a in aceasta luna si prea putini iti pot intra in voie. Ba chiar ai tendinta sa elimini persoane importante din viata ta si sa alegi sa traiesti singur/a, din comoditate. De vina este si perfectionismul tau care e greu de suportat. Incearca sa fii mai putin rigid/a si sa ii accepti pe cei din jur cu bune si cu rele.

FECIOARĂ

S-ar putea sa intalnesti marea iubire, insa ea vine de undeva de departe. Va descoperiti intr-o vacanta peste hotare ori intr-o delegatie de serviciu. Cert este ca aveti pasiuni comune, care va leaga rapid. In schimb, pentru cei care formeaza deja un cuplu este un moment propice clarificarii unei situatii si chiar luarii unei decizii majore.

BALANŢĂ

Imbina munca si distractia si te vei putea bucura atat de sume frumusele in cont, cat si de clipe de neuitat. Important este sa ai alaturi pe cineva drag. E posibil sa se nasca o relatie amoroasa cu cineva de la serviciu ori cu un colaborator. Practic, in august incepe o perioada care va dura cam un an de zile si care va aduce o evolutie armonioasa in plan afectiv.

SCORPION

Iubirea e in centrul atentiei luna aceasta si lucrurile ar putea merge bine daca ai reusi sa scapi putin de orgolii si ecogentrism. Se intrevad o serie de distractii care iti vor aduce multa satisfactie. Scorpionii singuri se pot indragosti in concediu, insa relatia nu va fi una de durata. Spre sfarsitul lunii vei fi nevoit/a sa faci o alegere importanta.

SĂGETĂTOR

Pentru Sagetatori se anunta o iubire cu nabadai in luna august. Venus, Marte, Soare si Mercur isi fac de cap prin zodia ta, starnindu-ti sentimente dintre cele mai diverse. E o perioada propice povestilor romantice siropoase, dar si incarcate de pasiune. Cu toate acestea, nu e liniste in inima ta, ba chiar lucrurile se pot complica si trebuie sa actionezi cu prudenta.

CAPRICORN

Pentru Capricorni luna august este incarcata de senzualitate, dar pastreaza totusi si o nota de pragmatism. Banii sunt cei care ar putea sa iti strice bunadispozitie in relatie. Din fericire, la locul de munca se intrevede o promovare, motiv pentru care si banii vor veni cat de curand, astfel incat tensiunile sa fie temperate. Iti poti face planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata.

VĂRSĂTOR

Iti pierzi usor-usor din pasiune, locul ei fiind luat de o atitudine foarte cerebrala. Esti dispus/a sa iei decizii majore privind viitorul relatiei. Daca nu te-ai indragostit inca, nici nu se va intampla acest lucru prea curand. Trebuie sa ai foarte mare grija la felul in care comunici cu cei dragi.

PEŞTI

Rabdare, rabdare, rabdare. Asta iti sugereaza astrele pentru luna august. Incearca sa fii obiectiv/a in viata sentimentala si mult mai transant/a. Din a doua decada a lunii, lucrurile vor deveni usor mai simple. Sunt sanse sa te indragostesti, daca nu ai facut-o deja vara aceasta. Iar lucrurile vor merge bine daca vei face si tu eforturi sa iti intelegi partenerul/a.