HOROSCOPUL DRAGOSTEI: Ce ţi-au rezervat astrele pentru luna martie

Odata cu venirea primaverii visam la un nou inceput, la o poveste de iubire sau la zile insorite, insotite de romantism, care sa ne ajute sa ne revigoram relatia pe care o avem. Indiferent daca esti sau nu implicata intr-o relatie, astrele ti-au rezervat foarte multe surprize pentru luna martie, in special pe plan sentimental.

26 feb. 2014, 09:33
HOROSCOPUL DRAGOSTEI: Ce ţi-au rezervat astrele pentru luna martie

Berbec

Este posibil sa reapara in atentie o relatie mai veche, asa ca trebuie sa fii pregatita. Sunt sanse foarte mari sa fie repuse in discutie subiecte mai vechi, care pot avea un impact emotional puternic asupra ta. Marte va avea o influenta puternica asupra ta, iar tu vei trece printr-o serie de stari, de la iubire la ura sau de la gelozie la rivalitate. Cu toate astea, luna martie iti va aduce si cateva schimbari pozitive, care te vor face sa-ti recapeti increderea in tine.

Taur

Trebuie sa ai un moral foarte bun pentru a trece cu bine peste aceasta luna. Marte va aduce o avalansa de sentimente, la care tu vei simti ca nu poti face fata. Te asteapta noi provocari, insa Taurul este un semn robust si norocos, asa ca vei avea puterea sa treci cu bine peste anumite situatii, in cele din urma.

Gemeni

Jupiter, stapanul casei relatiilor Gemenilor, va fi bine sustinut de Soare, asa ca aceasta perioada va fi una prietenoasa pentru tine. Iti va merge bine in relatii, asa ca vei avea toate motivele sa zambesti si sa te simti bine. Aventurile de-o noapte sau iubirile trecatoare in mod sigur nu sunt punctul tau foarte, insa nici nu trebuie sa-ti faci griji. Daca nu iti doresti asemenea experiente in viata ta, in mod sigur nu vor avea loc.

Rac

Venus iti va aduce in atentie cateva probleme mai vechi, din viata de cuplu, pe care va fi necesar sa le discuti cu partenerul de viata. Cu toate ca nu vei avea rabdare si nici starea psihica necesara, va fi necesar sa-ti faci putina ordine in viata. Daca vrei intelegere de la persoana iubita, este timpul sa oferi si tu, la randul tau, acest lucru.

Leu

Stai bine la capitolul comunicare, asa ca iti va merge foarte bine pe plan sentimental. Sunt sanse sa renasca o veche iubire sau sa deschizi un nou capitol in viata ta, presarat cu romantism si cu foarte multe momente frumoase. Nu se exclude nici varianta flirtului, mai ales daca ai pus ochii pe un nou coleg de munca.

Citeste mai mult pe ele.ro