Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 septembrie

HOROSCOP 18-24 septembrie: Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

17 sept. 2017, 09:20
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 septembrie

BERBEC

Săptămâna aceasta va veni cu schimbări majore în viaţa ta sentimentală.

Vestea bună este că acestea îţi vor aduce beneficii şi nicidecum nu te vor trage înapoi. Spune da provocărilor, mai ales dacă eşti singură şi permite-le admiratorilor să îţi arate adevărata lor faţă. Din moment în moment poate apărea cineva care va intra definitiv în viaţa ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil tu împreună cu partenerul tău decideţi să vă întemeiaţi o familie sau să vă faceţi alte planuri de viitor. 

TAUR

Astrele te sfătuiesc ca această săptămână să o petreci mai mult în compania celor dragi, în special a partenerului de viaţă.

Dacă eşti singură, renunţă la a mai fi atât de pretenţioasă, altfel cu cât vei înainta în vârstă, cu atât şansele de a-ţi găsi un iubit vor scădea. Trebuie să încerci să renunţi la unele tabieturi şi să accepţi cu braţele deschide pe cineva în viaţa ta chiar dacă va veni odată cu schimbarea. 

GEMENI

În acestea zile, ai face bine să încerci să fii mai romantică şi să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partener.

În cazul în care monotonia s-a instalat în viaţa voastră, trebuie să faceţi unele schimbări. Dacă eşti singură sau recent despărţită, acum este momentul să începi să îţi trăieşti viaţa ta maximum şi să faci multe din lucrurile care nu erau morale atunci când erai implicată într-o relaţie. Distrează-te şi fă-ţi mulţi prieteni!

Citeşte mai multe pe eva.ro