Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 august. Este momentul Racilor, dar şi alte native singure dau lovitura

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

05 aug. 2018, 11:10
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 august. Este momentul Racilor, dar şi alte native singure dau lovitura

BERBEC

Este o săptămână bună pentru nativele singure, căci acestea au toate şansele să se îndrăgostească de persoana potrivită. Pentru cele implicate deja înt-o relaţie nu vor există schimbări remarcabile în relaţia şi viaţa lor de cuplu. Cu toate acestea, este foarte important ca toate nativele născute sub acest semn să acorde puţin din timpul lor fiecărei persoane drage. 

TAUR

Te vei simţi măgulită în aceste zile de partenerul tău de viaţă, iar asta e un semn bun pentru relaţia voastră. Munca şi eforturile tale îţi sunt apreciate mai mult decât sperai, de aceea bucură-te de orice clipă petrecută în compania acestuia. Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că lucrurile evoluează pentru voi pentru că vă aflaţi pe direcţia bună. 

GEMENI

Este foarte important să dai dovadă de încredere în tine şi să emani siguranţă la orice pas. În aceste zile nu te lăsa dominată de nimeni, în special de partenerul de viaţă. Cu toate că încearcă să te controleze mânat de gelozie şi posisivitate, tu nu îi face jocul nici măcar ca să îl linişteşti. Încearcă pe cât posibil să îl faci să îşi deschidă ochii şi să fie mai raţional!