Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce îi așteaptă pe nativii din zodiac pe plan sentimental. E o lună agitată pentru Gemeni și Lei și o lună în care Fecioarelor li se deschide calea către fericire.

28 ian. 2023, 21:39
Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite

Horoscopul dragostei februarie 2023. Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 ce îi așteaptă pe nativii din zodiac pe plan sentimental. E o lună agitată pentru Gemeni și Lei și o lună în care Fecioarelor li se deschide calea către fericire.

BERBEC

Horoscopul dragostei februarie 2023. Berbecii prind mai multă încredere ei în această lună. Reușesc să-și exprime sentimentele față de partener, ceea ce face ca relația lor să meargă mai bine ca oricând. Cei care nu sunt încă într-o relație și sunt în căutări, e bine să știe că starea de îndrăgosteală nu va dura prea mult.

TAUR

Horoscopul dragostei februarie 2023. Taurii au o perioadă bună și sunt într-o stare excelentă. Partenerul de viață le recunoaște greșelile, lucru care îi apropie mai mult decât înainte.

GEMENI

Luna aceasta Gemenii își permit escapade, dar să nu înșele încrederea partenerului. În cazul în care sunt într-o relație pentru care au depus efort e bine să nu se lase duși de val, chiar dacă tentația e așa mare.

RAC

Horoscopul dragostei februarie 2023. E nevoie de un compromis pe plan personal în viața Racilor. Dacă vor o relaţie pe viaţă, o cerere în căsătorie ar trebui lansată cât mai curând. Dacă există o relaţie, februarie 2023 este o lună hotărâtoare pentru ei. Ori cer ei mâna, ori ele.

LEU

Se anunță o perioadă mai agitată în viața personală a Leilor. Sunt loviți de tot felul de „surprize”. Pentru cei singuri, vor avea şansa să exploreze lucruri şi oameni pe care nu aţi avut ocazia să-i întâlniţi. Relaţia poate trece la nivelul următor.

FECIOARĂ

Fecioarelor li se deschide calea spre fericire. Poate chiar interveni o terţă persoană. Au şansa de a cunoaşte pe cineva important. Pentru Fecioarele aflate într-o relaţie, în luna februarie, relaţia trece la nivelul următor.

BALANȚĂ

Balanţele au o lună a lui Cupidon, aşa cum îşi doresc. Nu trebuie să mai treacă prin greutăţile din anul trecut. Trebuie să mai lase de la ele. Şansa să iubească cu adevărat este chiar în luna februarie. Zidurile din parteneriat dispar.

SCORPION

A venit momentul ca Scorpionii să fie mai deschiși cu partenerul. E singura modalitate să se apropie mai mult și lucrurile vor merge spre bine.

SĂGETĂTOR

Au făcut pași înainte către o schimbare în viața lor personală și sunt pe drumul cel bun, nu trebuie să se dea bătuți. E o lună în care ajung la final cu orice demers sau acţiune pe plan sentimental. Trebuie să învețe să iasă din zona de confort.

CAPRICORN

Capricornul are de lucrat la situaţiile critice din relaţie. Ei nu au acceptat aceste situaţii critice. Nu se desparte nimic acum, dar planurile frumoase vor fi amânate. Capricornul este un mutulică. N-are curajul să spună ce simte. Trebuie să aibă inima mai deschisă. Un vechi prieten le aduce o veste pe care o aşteptau de mult.

VĂRSĂTOR

E luna în care își vor face de cap. Dacă se simt deranjaţi de anumite probleme, trebuie să-şi rezolva probleme urgente şi restul pe mâna destinului.

PEȘTI

Nu mai simt teama de a se exprima în faţa partenerului de cuplu. Emoţiile pe care le întâlnesc acum sunt cele adevărate. Fericirea nu este un lucru dat, mai trebuie să munciţi pentru ea.