Horoscopul dragostei pentru 2019. Află cum vei sta cu dragostea anul viitor

2019 va fi cu noroc pentru unele zodii - fie isi maresc familia, fie reaprind flacara pasiunii in cuplu, in timp ce pentru unele aduce tensiuni. Din fericire, nu se intrevad despartiri!

24 sept. 2018, 07:45
Horoscopul dragostei pentru 2019. Află cum vei sta cu dragostea anul viitor

Mai mult ca niciodata, in 2019 veti lupta pentru a va mentine relatia. Va veti concentra sa reaprindeti flacara pasiunii in cuplu si sa faceti planuri pentru viitor.

Celibatarii vor ajunge la concluzia ca nu are rost sa se grabeasca. Se vor concentra mai mult pe evolutia sociala decat gasirea jumatatii.

Horoscop 2019 – Taur

Petreceti mult prea mult timp la munca, iar acest lucru se simte in viata de cuplu! Este bine de stiut ca, daca relatia voastra trece printr-o faza dificila, doar prin comunicare veti primi raspunsuri la intrebarile care va macina! Din fericire, armonia in cuplu revine pana la urma! Taurii singuri sunt decisi ca in 2019 sa dea uitarii celibatatul!

Horoscop 2019 – Gemeni

Aveti tendinta sa va neglijati partenerul in favoarea carierei. Daca nu remediati acest lucru, riscati sa aveti neplacei in cuplu! Celibatarii vor acorda o importanta mai mare intalnirilor! Deschideti ochii, pentru ca jumatatea nu poate fi prea departe!

Horoscop 2019 – Rac

Ai impresia ca sunteti de prea mult timp impreuna, iar acest lucru creeaza frustrari. Daca nu intrati in panica si va schimbati atitudinea, sunteti pe deplin capabili sa readuceti entuziasmul si armonia in cuplul vostru!

Horoscop 2019 – Leu

Viata sentimentala a Leilor este monotona! Este timpul sa reaprindeti flacara in cuplu! Persoanele singure vor avea ocazia sa se apropie de o persoana cu care vor fi compatibile din toate punctele de vedere!

Horoscop 2019 – Fecioara

La inceput de an, va exista o furtuna in cuplu, pe care veti reusi sa o depasiti! Fecioarele singure nu sunt dispuse sa intalneasca oameni noi. Cu toate acestea, apare o oportunitate! Tineti cont daca persoana care incearca sa va seduca indeplineste criteriile si asteptarile voastre.

Horoscop 2019 – Balanta

In cuplul vostru nu mai este deloc fantezie, iar grijile legate de job creeaza tensiuni. In loc sa va certati in mod inutil, profitati de partile bune din relatie! Celibatarii, spre deosebire de trecut, nu se mai avanta in relatii, ci aleg sa-si cunoasca mai bine partenerul inainte ca lucrurile sa devina serioase!

Continuarea horoscopului pe astrologie.acasa.ro.