Horoscopul dragostei: trei zodii cu karma grea în primăvară

Anumite zodii au de plătit datorii cauzate de orgoliu, de desfrânare, de lăcomie sau de acte de violență.

18 mart. 2022, 09:53
Horoscopul dragostei: trei zodii cu karma grea în primăvară

Horoscopul dragostei: Nimic nu este întâmplător în viață, nici măcar zodia în care te naști. Se spune că ne naștem sub un anumit semn pentru a învăța în această viață lecții pe care le-am ignorat într-o altă existență sau pentru a ne plăti datoriile karmice pe care le-am făcut într-o viață anterioară. Anumite zodii au de plătit datorii cauzate de orgoliu, de desfrânare, de lăcomie sau de acte de violență. Altele o karmă foarte grea în viața de familie pentru că și-au făcut rău cândva unii altora. În cele din urmă, există și zodii predispuse la o karmă complicată și dificilă în dragoste pentru că au de învățat ceva din asta sau pentru că în alte vieți au frânt multe inimi din cauza intențiilor malițioase.

Echinoctiul de primavara 2022 si zodiile! Iata impactul schimbarii anotimpului asupra zodiilor
Horoscopul dragostei: Iată, prin urmare, care sunt zodiile care trebuie să își plătească păcatele din alte vieți prin suferință în dragoste.

Rac – zodia care iubește prea mult
Nativii în Rac își găsesc liniștea și împlinirea doar atunci când reușesc să își întemeieze o familie. În mod paradoxal, aceștia sunt oamenii care au cea mai dificilă karmă și în ceea ce privește familia. De multe ori se simt neînțeleși, excluși sau abandonați și duc aproape toată viața această tristețe. Teama lor de abandon se manifestă inclusiv în relațiile de cuplu. Iubesc pătimaș, intens și trăiesc pentru a se bucura de iubire. Marele dar și în același timp, marele blestem al Racilor este faptul că sunt foarte intuitivi. Prin urmare, simt atunci când sunt mințiți de parteneri, suferă cumplit dacă sunt înșelați, dar de multe ori, în loc să se desprindă din astfel de relații, devin geloși și posesivi.

HOROSCOP NOROC. Nativul care dă marea lovitură! Va avea succes pe toate planurile, după ce a traversat o perioadă de dezamăgiri!

Săgetător – zodia care se îndrăgostește, dar nu iubește
Nativii în Săgetător sunt exploratori, curioși, însetați de cunoaștere și cu înclinații către misticism. În sufletele lor se ascunde un copil veșnic, indiferent de vârsta din buletin. Trăiesc pentru noutate și pentru adrenalină, două dintre lucrurile care îi fac să se simtă vii. Această nevoie de nou și de a explora în permanență se manifestă și în dragoste. Se îndrăgostesc rapid și intens, de cele mai multe ori de persoanele greșite care le țin ca pe jar. Îndrăgosteala nu le este deloc străină, dar când vine vorba de iubire, se blochează și nu își dau voie să se apropie prea mult. Ce-i drept, îi sperie ideea de rutină în cuplu, iar relațiile clasice nu sunt neapărat pentru ei. Le place flirtul, le place arta seducției, le place vânătoarea, dar nu știu cum să ducă lucrurile la următorul nivel. Prin urmare, trebuie să învețe că o relație stabilă nu înseamnă doar rutină și plictiseală, ci că poate să însemne sprijin, echilibru, siguranță.

Horoscopul dragostei: Capricorn – zodia care iubește, dar nu recunoaște
Nativii în Capricorn se numără printre cei mai dificili oameni din zodiac. Sunt încăpățânați și foarte orgolioși, au o logică foarte tăioasă și acționează de cele mai multe ori rațional, fără să își asculte inimile. De fapt, în interiorul Capricornilor se află oameni foarte sensibili și foarte ușor de rănit. Prin urmare, pe măsură ce înaintează în vârstă, își construiesc ziduri de apărare din ce în ce mai înalte și din ce în ce mai groase de care nu poate trece nimic. Merg până într-acolo încât ajung să privească dragostea ca pe o slăbiciune sub demnitatea lor. Desigur, între zidurile lor groase nu pot fi răniți, dar nici nu pot fi iubiți. Prin urmare, până când nu vor învăța că pentru iubire se plătește uneori cu suferință, nici nu vor avea parte de ceea ce își doresc.